News Flash:

Alimentul-minune care reface tesutul hepatic si elimina toxinele

14 Octombrie 2017
3637 Vizualizari | 0 Comentarii
pastura
Denumita si painea albinelorpastura are efecte rapide in cazul afectiunilor hepatice. Pastura este un polen modificat biochimic de catre albine chiar in interiorul stupului, pe parcursul mai multor luni de zile. In cadrul proceselor naturale care au loc in stup, ia nastere un produs cu adevarat miraculos, bogat in vitamine, minerale, oligoelementeaminoacizi, enzime si factori antibiotici, alaturi de multe alte substante esentiale pentru organism.
Denumita si painea albinelor, datorita consistentei sale si rolului de hrana in stup, pastura vine in sprijinul sistemului digestiv cu acest aport bogat de microorganisme – bacterii, fungi, microbi si in special paralactobacillus si bifidobacterium – pentru a reface flora intestinala si rezistenta imunitara. Bacteriile apar intr-o abundenta remarcabila in coloniile de albine – se estimeaza ca intestinele unei albine contin 108-109 bacterii per gram de continut, fapt care le pastreaza intacte sanatatea si imunitatea.
 
Beneficiile pasturei pentru sanatate

Ceea ce face ca pastura sa fie un produs deosebit este faptul ca detine in compozitie elementele necesare digestiei optime: o cantitate de acid lactic de 6 ori mai mare decat cea a polenului, multa vitamina K si antioxidanti care protejeaza impotriva radicalilor liberi. Totodata, pastura are un termen de valabilitate mult mai mare decat al polenului, ceea ce o recomanda ca un produs apicol care se mentine timp indelungat in stare naturala, fara a-si pierde din complexul de beneficii si proprietati curative de-a lungul timpului.

Compozitia chimica a pasturii este urmatoarea: 35% carbohidrati (glucide: glucoza, zaharoza, dextrine, celuloza), 1-6% lipide (lecitina, acizi grasi) si caretonoizi (200-875 mg/kg provitamina A), 1,7g/kg vitamina E, 6-200 mg/100g vitamina C. Acest medicament minunat mai contine si enzime, aminoacizi (histidina, triptofan, metioninafenilalanina, valina, cistina, arginina, acid glutamic), antibiotic, hormoni naturali, minerale si oligoelemente: sodiu, potasiu, nichel, titan, vanadiu, crom, fosfor, zirconiu, beriliu, bor, zinc, plumb, argint, arsenic, staniu, galiu, strontiu, bariu, uraniu, siliciu, aluminiu, magneziu, mangan, molibden, cupru, calciu, fier. Drept urmare, pastura este o uzina de substante benefice, greu de egalat de oricare alt produs al stupului si chiar al naturii.
Acest produs apicol are capacitatea de a regenera ficatul, de a stimula sistemul imunitar, dar si de a elima toxinele, asigurand astfel o detoxifiere profunda. Tot el stimuleaza secretiile biliare, regleaza activitatea intestinala, stimuleaza digestia si functia colonului. De asemenea, pastura intareste sistemul cardiovascular, ajuta la formarea celulelor sanguine albe si rosii, normalizeaza colesterolul si trigliceridele, sustine si stimuleaza activitatea cerebrala, memoria si capacitatea de concentrare.

Pe de alta parte, combate ametelile si starile de oboseala, reduce efectele nocive ale stresului si reda organismului starea de vitalitate. Prin urmare, pastura este indicata in alimentatia copiilor, a celor slabiti si lipsiti de energie, in cazul bolilor cronice sau in cazul convalescentei. In plus, ofera stralucire tenului, hraneste pielea si poate fi folosita si in cosmetica, sub forma de masca.
Tratamentul cu pastura reface tesutul hepatic
Administrata in afectiunile hepatice, actiunea pasturii este cu adevarat remarcabila, mai ales in hepatite acute si cronice, ciroze uscate sau umede. Doza uzuala recomandata este de 10-20 g/zi, in doza unica sau in doua prize, administrata la 30-45 minute dupa masa, pentru a nu produce disconfort gastric. In cazul afectiunilor hepatice severe si ciroze, doza va creste la 30 g/zi, administrarea se va face in trei prize (circa 10 g/administrare) si pe cit posibil intre mese.

In urma administrarii de pastura, s-a observat ca bolnavii se refac in timp extrem de scurt, intre o luna si trei luni la hepatita A si B. In cazul hepatitei C, refacerea integrala a tesutului ficatului ajunge in cele mai grave cazuri la un an. In cazul in care vrem sa luam pastura in scop profilactic, dozele se stabilesc in functie de virsta, sex, greutate corporala, de existenta simultana a mai multor afectiuni. Seleniul din compozitia pasturii actioneaza asupra organismului ca un agent de detoxificare. O cura cu pastura se recomanda atit fumatorilor inraiti, cat si celor care consuma alcool in exces, completind deficitul de seleniu din organismul acestora. In industria farmaceutica, este ingredient din care se obtin vitaminele.

painea albinelor pastura vitamine oligoelemente aminoacizi metionina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005339 (s)