News Flash:

ALERTA noua in Manchester: Politisti, militari si genisti, operatiune de urgenta la o scoala

25 Mai 2017
975 Vizualizari | 0 Comentarii
politie marea britanie1
Politisti, militari si genisti desfasoara o operatiune de urgenta la o scoala din orasul Manchester, in urma primirii unui apel privind un incident in zona, a anuntat joi politia din Manchester, noteaza site-ul The Guardian.
Este vorba despre un colegiu din zona metropolitana Trafford, in sud-vestul orasului Manchester. Politistii au blocat accesul in zona si au format un cordon de protectie. Un elicopter al politiei survoleaza zona.
Nu exista informatii potrivit carora incidentul are legatura cu investigatia privind atacul cu bomba din sala de concerte Manchester Arena.
"Politia raspunde unui apel la un colegiu din Trafford. Urmatoarele drumuri au fost inchise - Mancunian Way, Limby Street si Jackson Street. Ofiterii se afla in acea zona si analizeaza situatia. Armata este de asemenea in drum spre colegiul din Trafford. Unitatea de genisti a sosit la fata locului. Putem confirma ca un incident a avut loc pe strada Limby din cartierul Hulme", a anuntat politia din Manchester pe contul de Twitter.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004626 (s)