News Flash:

CUTREMURATOR! Doua victime ale atacului de pe Manchester Arena, identificate: Georgina Callander (18 ani) si Saffie Roussos (8 ani). Adolescenta ii scrisese Arianei Grande pe Twitter: Atat de nerabdatoare sa te vad maine

23 Mai 2017
949 Vizualizari | 0 Comentarii
georgina
Numele primei victime a atacului de pe Manchester Arena a fost facut public. Georgina Callander, in varsta de 18 ani, i-a scris Arianei Grande pe Twitter, inainte de concert: Atat de nerabdatoare sa te vad maine.
Georgina Callander se numara printre cele 22 de persoane care au murit in urma exploziei de la finalul concertului artistei americane Ariana Grande , de pe Manchester Arena, scrie Daily Mail.
Georgina a cunoscut-o pe Ariana Grande acum doi ani. A postat chiar si o poza de la momentul cand a intalnit-o pentru prima oara pe cantareata americana, cu urmatorul text: A fost atat de draguta, am imbratisat-o atat de puternic. Nu pot sa-mi revin, niciodata nu voi uita momentul. 
Duminica, adolecescenta a postat pe Twitter: Atat de incantata sa te vad maine.
O prietena apropiata a Georginei a declarat pentru Evening Standard: Georgina a murit in spital. Mama ei a fost alaturi de ea in ultimele momente.
Prietenii ei au postat mesaje pe Facebook si Twitter: "Odihneste-te in pace, Gina. Te iubesc atat de mult. Sunt atat de norocoasa ca te-am cunoscut"  sau "O fata frumoasa cu cel mai bun suflet si cea mai calda inima. Imi vei lipsi pentru totdeauna. Te iubesc".
De asemenea, actorul Sean Maguire a scris pe Twitter: "Abia am cunoscut-o pe aceasta fata in aprilie. A fost ucisa noapte trecuta in Manchester. Toata dragostea mea merge catre ea si catre toate familiile victimelor".
Atacul de pe Manchester Arena este cel mai mare de dupa cel din iulie 2007 de la Londra. De asemenea, 59 de oameni au fost raniti.
O alta victima a atacului terorist: Saffie Rose Roussos, 8 ani, eleva la Scoala Primara Tarleton, din Lancashire. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006919 (s)