News Flash:

TRAGEDIE in Marea Britanie! Cinci romani au murit intr-un cumplit accident rutier

25 Mai 2017
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
accident marea britanie 05394300
Cele cinci persoane care au murit in urma unui grav accident rutier produs pe o autostrada din Marea Britanie erau de nationalitate romana, a anuntat joi politia din orasul englez Stoke-on-Trent, noteaza site-ul Stoke Sentinel.
Accidentul s-a produs miercuri, cand un camion a intrat in coliziune cu un autoturism Nissan Micra, pe autostrada M6 din comitatul Staffordshire.
Cele cinci persoane aflate in autoturism - patru femei si un barbat, toti adulti - au murit in accidentul rutier.
Politia din Stoke-on-Trent a contactat Ambasada Romaniei in Marea Britanie si a anuntat ca "va dura ceva timp" pana cand cei cinci cetateni romani vor fi identificati in mod oficial.
"Ofiteri specializati au contactat familiile celor care au decedat, care erau toti de nationalitate romana. Ambasada Romaniei a fost notificata. Vrem sa audiem toti martorii care ne pot oferi detalii suplimentare despre accident, care au vazut coliziunea", a declarat un purtator de cuvant al politiei.
Soferul camionului, in varsta de 60 de ani, a fost eliberat joi pe cautiune, dupa ce fusese retinut sub suspiciunea de omor din culpa provocat prin conducerea in mod periculos a unui vehicul. Investigatia politiei continua in acest caz.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006538 (s)