News Flash:

SORA atacatorului, Salman Abedi, explica motivul pentru care a fost ales un concert pentru copii: I-a razbunat pe copiii morti in Siria

25 Mai 2017
1384 Vizualizari | 0 Comentarii
Salman Abedi
Sora atacatorului din Marea Britanie crede ca Salman Abedi a intreprins atentatul pentru ca dorea razbunare dupa atacurile Statelor Unite asupra Siriei, in care sute de copii isi pierd viata, scrie Telegraph.
Jomana Abedi, sora lui Salman Abedi, a declarat intr-un interviu ca fratele ei era "bun si iubitor" si ca este surprinsa de ceea ce a facut acesta luni.
De asemenea, femeia crede ca Abedi a fost manat de atacurile militare ale Statelor Unite in Orientul Mijlociu.
”Cred ca a vazut copii musulmani murind peste tot si a cautat razbunare”, a spus femeia pentru the Wall Street Journal.
”A vazut exploziile din Siria si a vrut razbunare. Acum totul se intampla intre el si Dumnezeu”, a mai spus Jomana Abedi.
Incercarea femeii de a justifica actul fratelui sau a fost catalogata drept ”dezgustatoare”.
”Nu exista justificare pentru moartea unui copil”, a declarat un britanic, citat de the Mirror.
”Iti rupe sufletul gandul ca un copil, din orice parte a lumii, isi pierde viata, dar, din cunostintele mele, nu copiii erau tinte ale atacurilor aeriene din Siria, cum a fost in Manchester”, a adaugat barbatul.
”Doar o minte bolnava poate motiva atacul in felul acesta” a conchis britanicul.
Doua persoane au fost arestate in Manchester, joi dimineata, numarul celor aflati in custodia politiei ajungand la opt. Toti sunt suspectati de legaturi cu atacul de la Manchester Arena, in urma caruia 22 de persoane au murit, scrie The Guardian.
Printre cei arestati se afla si fratele lui Abedi, Islamil Abedi, in varsta de 23 de ani.
De asemenea, tatal atacatorului, Ramadan Abedi, si fratele mai mic al lui Salman Abedi, Hashem Abedi, care locuiesc in Libia, au fost si ei arestati de catre Rada, militia din Tripoli. Oficialii libanezi sustin ca Hashem stia de atacul planuit de fratele sau. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007196 (s)