News Flash:

Cura simpla cu samburi de masline face minuni

22 Aprilie 2017
3005 Vizualizari | 0 Comentarii
samburi de masline
Samburii de masline aduc beneficii persoanelor care au circulatia sangelui deficitara. Praful obtinut in urma macinarii lor poate fi consumat in diferite bauturi si salate, insa, pentru cele mai bune rezultate, este indicat sa optezi pentru lichide.

In primul rand, samburii de masline te pot ajuta sa-ti reglezi tranzitul intestinal, in acest fel fiind de folos si stomacului, respectiv colonului. Persoanele care sufera de hemoroizi sau fisuri anale pot apela la ajutorul acestor samburi conform unui regim destul de usor. In prima zi, va trebui sa mananci 30 de masline. In cazul in care sarea in exces nu ii face bine starii tale generale de sanatate, incearca sa eviti aceasta cura, deoarece maslinele au un continut ridicat de sare. Se incepe cura de o zi cu 3 masline cu samburi, iar dupa doua ore trebuie sa mananci 6 masline cu samburi. Ulterior, dupa alte doua ore, consuma 9 masline cu samburi, dupa care inca 12 masline.

Dupa prima zi, consuma cate o maslina cu sambure, timp de cateva luni. Aceasta cura este perfecta si in ceea ce priveste digestia, deoarece poate imbunatati functionarea intestinului gros, in plus pe langa ameliorarea infectiilor anale. Samburii de masline te pot ajuta si sa-ti purifici sangele, sa-ti imbunatatesti circulatia si fertilitatea.

beneficii tranzitul intestinal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006114 (s)