News Flash:

Au renunțat la serviciile antrenorului român

Adrian Mutu și-a reziliat contractul cu Neftci PFK

26 Decembrie 2023
131 Vizualizari | 0 Comentarii

Adrian Mutu nu mai ocupă funcția de antrenor la Neftci Baku, conform anunțului făcut de club după victoria cu 2-0 în fața lui Kapaz în etapa a 18-a a campionatului de fotbal al Azerbaidjanului.

"Contractul dintre Neftci PFK şi Adrian Mutu a fost reziliat de comun acord", a precizat gruparea aflată pe poziţia a treia a clasamentului, la distanţă mare, 13 puncte, de liderul Qarabag.

"Neftci PFK îi mulţumeşte lui Adrian Mutu pentru colaborare şi pentru munca asiduă şi îi urează succes în activităţile sale viitoare. Totodată, clubul îi transmite cele mai profunde condoleanţe lui Adrian Mutu pentru moartea mamei sale", se menționează în comunicatul grupării din Baku.

"Neftci PFK, care luptă în prezent pentru rezultate bune în campionat şi în Cupa Azerbaidjanului, face apel la toţi fanii săi să susţină echipa şi să se unească strâns în jurul ei", se arată în încheierea comunicatului.


În luna iulie, Adrian Mutu a semnat un contract pe o durată de doi ani cu Neftci Baku, echipă care a ocupat locul 3 în ultima ediție a campionatului din Azerbaidjan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005250 (s)