News Flash:

Adevaratul motiv pentru care Nicusor Dan a demisionat din USR

1 Iunie 2017
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
nicusor dan 1
In urma cu cateva momente, Nicusor Dan, si-a anuntat demisia din functia de presedinte al USR, dar si din partid. Intr-o conferinta de presa, fostul presedinte al USR, a confirmat ceea ce presa a spus in ultimile ore. 
Demisia lui Nicusor Dan, vine pe fondul votului din USR, de acum cateva zile, cand majoritatea a votat impotriva sustinerii Coalitiei pentru Familie din Parlament.
"Este o tema intima care tine de intimitate, de sens religios. USR-ul a fost votat si de oamenii care sprijina acest referendum, dar si de cei care nu il sprijina, este convingerea mea ca USR-ul nu trebuie sa se pozitioneze in niciun fel. Un alt motiv pentru care mi-am inaintat demisia este acela ca, in zecile de intalniri pe care le-am avut cu oamenii, mi-am promis ca in partidul asta este loc pentru toata lumea, si ca nu o sa existe o decizie a partidului care sa fie in contradictie cu sentimentele lor, atat pentru cei progresisti cat si pentru conservatori. Aceasta demisie este una asumata, ea nu vine dintr-un exces de nervi, nu a fost o chestiune de moment, am avut o sedinta de Birou National, duminica, in care am anuntat faptul ca o sa demisionez daca votul va fi cum a fost. Am dat un email pentru a-mi justifica demisia mea." a declarat Nicusor Dan, intr-o conferinta de presa.

nicusor dan usr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004955 (s)