News Flash:

Adevaratul motiv pentru care a devenit vegana Dana Razboiu

2 Septembrie 2018
883 Vizualizari | 0 Comentarii
dana razboiu

Dana Razboiu recunoaste ca a fost dintotdeauna o mare amatoare de carne, fie ea alba sau rosie, dar, de cativa ani, a devenit vegana convinsa. "Mare parte din viata mea, subiectul alimentatie sanatoasa nu m-a interesat prea tare. Ca sa fiu sincera, nu m-a interesat deloc. Ca orice om foarte tanar, credeam ca sunt nemuritoare. Tata a facut infarct la 58 de ani, la fel si parintii lui, dar eu m-am gandit ca daca fac sport o sa fie bine si pot trai mult. Daca ati putea sa va vizitati propriul corp, sa faceti o plimbare prin vasele de sange si artere, prin ficat si inima, ati vrea sa nu fi mancat pana acum atat de multe grasimi animale. Se depun peste tot si ingusteaza vasele pana la blocaj. Pe de alta parte, bunicii mei materni au trait pana la 93 de ani, intr-o comuna din Judetul Arad. Da, au trait cu slanina si cu carnati afumati, cu oua multe si lapte integral. Va rog insa sa va ganditi acum la stilul lor de viata. Nu stateau jos decat atunci cand mancau sau cand erau la biserica. Aveau o gospodarie mare si multe terenuri de lucrat la marginea satului. Ei munceau fizic pamantul si cresteau animale pe langa casa. Totul se facea manual, arat, semanat, plivit, cules, incarcat in carute, descarcat, depozitat. Cum arata viata mea la oras in comparatie cu a lor?

Chiar daca, prin reducere la absurd, as merge la sala in fiecare zi, fara pauza, nu voi putea egala niciodata cantitatea de efort pe care batranii o faceau doar ca sa supravietuiasca. Evident nu merg zilnic la sala si nu stau niciodata mai mult de o ora si jumatate. Ei munceau 8-10 ore pe zi. În fiecare zi. Nu aveau menajera, nici aspirator, nici masina de spalat vase, nici automobil, nici supermarket langa casa", scrie Dana Razboiu, pe blogul sau.
.
"Va rog, ganditi-va la sanatatea voastra! De obicei burta e cea care ne arata cat de (ne)sanatosi suntem. S-a demonstat deja ca exista o legatura directa intre grasimea de pe burta si cea de pe artere. Daca pantalonii au devenit prea stramti si trebuie schimbati, ganditi-va si la arterele voastre, care cel mai probabil au devenit si ele prea inguste.", mai avertizeaza Dana Razboiu, potrivit one.ro.


dana razboiu carne alimentatie sanatoasa judetul arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004724 (s)