News Flash:

Cum ai putea scapa de obiceiul de a manca dupa cina

2 Septembrie 2018
757 Vizualizari | 0 Comentarii
mancare

Pentru a scapa de el, iata 10 trucuri simple care te vor face sa uiti de frigider dupa cina:

Consuma oua la micul dejun

O arma puternica in lupta cu poftele nocturne este un mic dejun consistent, in special unul care include oua. Ouale te ajuta sa pierzi in greutate mai repede, iar acestea sunt de doua ori mai hranitoare decat cerealele sau painea. De asemenea, reduc senzatia de foame la pranz si in urmatoarele 24 de ore.

Nu cumpara gustari tentante

Daca nu vrei sa iti testezi vointa, e mai bine sa renunti la a cumpara gustarile tale preferate, astfel nu vei avea ce sa gasesti in frigider atunci cand te apuca poftele. Daca le-ai achizitionat deja, sigileaza-le si pune-le pe raftul cel mai indepartat.

Evita caloriile goale

Alimentele bogate in carbohidrati simplii, prajeli, fast-food, sos dulce, prajituri, sosuri grase si alcool, toate te vor atrage cu siguranta la frigider pentru o alta gustare.

Injumatateste cantitatea de sare

Sarea si alte condimente intensifica sentimentul de foame. Pentru a accentua gustul natural al alimentelor, le poti asezona cu ceapa, usturoi si plante aromatice in loc de sare. 

Adauga broccoli

Daca adaugi broccoli la salata de la cina iti va oferi senzatie de satietate mult timp.

Fa sport

S-a dovedit ca activitatea fizica intensa nu numai ca arde calorii, dar si suprima apetitul.

In plus, ajuta la ameliorarea stresului din timpul zilei, care tinde sa te impinga la frigider.

Racoreste camera

Ca sa tii foamea sub control pe timp de noapte, trebuie sa reduci remperatura din camera. In plus, la o temperatura de 17-18 °C, corpul arde cu 7% mai multe calorii.

Bea apa minerala

Deseori confundam setea cu foamea, deci in loc de iaurt poti bea un pahar cu apa minerala si vei simti cum apetitul dispare. Nu ar face rau nici sa tii un pahar cu apa mereu pe noptiera ta, astfel vei evita sa mai intri in bucatarie.

Spala-te pe dinti

Cand ne periem dintii de seara, creierul primeste un semnal care spune ca azi nu mai mananci nimic! In plus, gustul de menta si mentol face ca perspectiva unei gustari sa fie mai putin atractiva.

Mergi la culcare inainte de ora 23:00

Dormi in timpul in care ai vrea sa devorezi totul si lasa acele prajituri sa apara in visele tale. Cu atat mai mult cu cat fiecare ora suplimentara de somn reduce consumul de calorii pe parcursul zilei cu aproximativ 6%. 

sursa: eva.ro


adauga broccoli fa sport racoreste camera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005254 (s)