News Flash:

Motivele pentru care partenerii din casnicii fericite ajung sa insele si cum poate fi evitata situatia

2 Septembrie 2018
672 Vizualizari | 0 Comentarii
casnicii fericite

Nu este deloc usor sa faci fata unei astfel de situatii, dar cel mai important lucru pe care trebuie sa ti-l amintesti in momentul in care afli ca partenerul ti-a fost infidel este ca vina nu iti apartine, scrie familyshare.com. Iata trei motive pentru care oamenii din casnicii fericite insala:

Dependenta emotionala 
Unii oameni se tem sa se dedice prea mult unei persoane de teama ca ar putea sa-i piarda. Nu le place cand o singura persoana reprezinta totul pentru ei, astfel incat se simt mai confortabil impartind afectiunea lor cu un alt individ.

O viata sexuala monotona 
Termenul „pervers“ tinde sa fie tabu in aceste zile. Poate fi asociat cu agresivitatea, supunerea si dominatia. Deoarece unele persoane au tendinta de a considera aceste jocuri un pacat, partenerii lor cauta satisfactie in alta parte.

Rutina si predictibilitatea ucid entuziasmul 
In timp ce stabilitatea este un pilon important al vietii, unii ar putea simti acest lucru ca pe un factor care impiedica spontaneitatea in cuplu. Ei se bucura de stabilitatea primita in familie, dar au parte de entuziasm in afara acesteia.   

Ce este de facut? 
Pentru ca o casnicie sa dureze este nevoie ca ambii parteneri sa dea dovada de intelegere si dorinta de a se reinventa. Este nevoie ca cei doi sa lupte pentru dragoste si sa ramana credinciosi dincolo de toate greutatile. Cei mai importanti pasi pentru a reusi sunt:

Comunicati 
Faceti tot posibilul pentru a va face timp sa comunicati cu partenerul/partenera. Povestiti-va unul altuia temerile si preocuparile pe care le aveti, indiferent daca sunt legate de relatia voastra. Cominicati cat mai des in mod consecvent. Ar trebui sa aveti incredere maxima unul in celalalt si sa nu va fie frica sa faceti din relatia voastra prioritatea numarul unu in viata.

Deveniti mai pasionali in dormitor 
Fiind un cuplu, este foarte important sa va asigurati ca atunci cand sunteti in intimitate sa va simtiti bine amandoi. Avand o buna relatie in intimitate, intariti atat planul emotional, cat si cel fizic.

Dati-va intalnire 
Doar pentru ca sunteti casatoriti nu inseamna ca nu trebuie sa continuati sa va cunoasteti unul pe celalalt. Mergeti la intalniri si continuati sa impartasiti momente speciale impreuna. Faceti-va timp pentru a va distra impreuna si relatia voastra nu va deveni niciodata plictisitoare.


comunicati dati-va intalnire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008409 (s)