News Flash:

Remedii naturiste impotriva petelor solare

30 August 2018
793 Vizualizari | 0 Comentarii
pete

Cu toate ca-ti doresti sa ai o piele fara cusur, expunerea prelungita la soare, aerul poluat si schimbarile hormonale iti afecteaza frumusetea.
Iata cateva remedii eficiente cu ajutorul carora poti scapa de nedoritele pete:

Sucul de lamaie, un remediu excelent
Unul dintre cele mai simple si mai eficiente metode de a sterge petele este sucul de lamaie, intrucat este imbogatit cu vitamina C. Acestea actioneaza ca niste antioxidanti si ajuta la decolorarea pielii. Stoarce o lamaie si imbiba un disc demachiant in sucul ei. Tine-l pe zona afectata cel putin o ora, in fiecare zi, si vei observa diferenta. Ai grija sa nu iesi afara imediat dupa tratament, deoarece zona se va innegri mai mult.

Scapa de petele maronii de pe fata in 5 pasi

Laptele, un leac la indemana
Intrucat contine acid lactic,laptele are un efect pozitiv asupra petelor de culoare de pe ten. Tot ce trebuie sa faci este sa inmoi un disc demachiant in lapte si sa-l pui pe zona afectata. Pentru a avea rezultatul dorit este bine sa-l lasi sa actioneze peste noapte.

Mierea
Poate fi combinata cu cu suc de lamaie sau cu ulei de masline pentru rezultate mai rapide. Mierea indeparteaza stratul de celule moarte de la suprafata pielii si o hidrateaza, ceea ce va face ca tenul sa fie mai luminos si, implicit, mai deschis la culoare.

Gelul de aloe vera are efecte uimitoare
Pentru a revitaliza tenul, ai nevoi de gel de aloe vera. Taie o frunza proaspata si stoarce sucul din ea (o gasesti in magazine, in stare cruda). Acesta il aplici pe piele, in zonele in care ai nevoie, pentru aproximativ 30 de minute, dupa care-l indepartezi cu apa.


mierea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004482 (s)