News Flash:

Activități distractive pentru copii, în acest weekend, la Iulius Town

2 Octombrie 2020
862 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town Timisoara 1

Timișoara, 1 octombrie 2020: Luna octombrie aduce o atmosferă de basm la Iulius Town Timișoara. Cei care își doresc produse naturale sau handmade sunt așteptați la târgul de profil, iar copiii vor face cunoștință cu Hansel și Gretel. Caruselul venețian este pregătit pentru călătorii pline de zâmbete.

Te pasionează obiectele handmade, vrei să porți un accesoriu unicat sau ești în căutarea unui cadou special? Produse cu levănțică, cosmetice naturale care să îți scoată în evidență trăsăturile fine sau bijuterii unicat, confecționate cu migală, te așteaptă să le descoperi la târgul de produse naturale & handmade. Artizanii vor fi prezenți la etajul 1 din Iulius Mall, de vineri până duminică, în perioada 2 – 4 octombrie 2020.

Lumea celor mici este plină de povești cu super-eroi și basme cu zâne și zmei. Vino cu cel mic duminică, 4 octombrie, în zona Lake Plaza din Iulius Gardens, la un nou spectacol de teatru cu păpuși! „Hansel și Gretel” îi vor duce pe cei mici într-o lume a fantasticului, unde totul este posibil.

Și caruselul venețian le propune copiilor o excursie într-o lume de basm. Ceșcuțele rotitoare sau căluții care se balansează vor avea grijă de buna dispoziție a celor mici. Copiii sunt așteptați la carusel de luni până joi, de la ora 12.00 până la 20.00, iar vineri, sâmbăta și duminica, de la ora 10.00 la 22.00.

Vino împreună cu cel mic la joacă în Iulius Town, în acest weekend!


4 octombrie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006001 (s)