News Flash:

Aceasta este ZODIA PERFECTA! E singura!

21 Aprilie 2017
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie
Fiecare zodie are propriile calitati si defecte, insa un anumit semn astrologic se apropie cel mai mult de perfectiune. Desi ar putea parea suorinzator pentru unii, zodia cu cele mai multe calitati este chiar Racul.
Semn femini, de apa, guvernat de Luna, Racii sunt sensibili, curajosi si inteligenti. Au o intutie cu totul speciala, si in ciuda sensibilitatii lor, sunt persoane foarte sigure pe ele. Mai mult decat atat, chiar emotivitatea care ii caracterizeaza este elementul ce ii ajuta sa fie foarte buni ascultatori si le da capacitatea de a empatiza cu probelemele celor din jur si de a ii ajuta neconditionat.
Nativilor din aceasta zodie nu le place sa se laude
Despre Raci se mai spune ca ar fi timizi, insa nici acest lucru nu este adevarat. Sunt persoane calculate, cu capul de umeri, carora nu le place sa iasa in evidenta sau sa se laude.
Cei nascuti sub semnul Racului sunt extrem de atasati de casa lor, de familie si de prieteni. Nu le place sa stea singuri si de aceea se inconjoara mereu de oameni. Sunt harnici si muncesc mult, mai ales pentru lucruri de care sunt pasionati. Banii nu sunt o prioritate pentru ei si prefera sa aiba o meserie care sa le faca placere, decat una care sa le dea satsfactie financiara.
Multi spun ca sunt prea copilarosi, insa ei isi arata aceasta parte a personalitatii doar in fata oamenilor apropiati, in care au incredere si alaturi de care se pot bucura de micile placeri ale vietii. Iar acest lucru nu are cum sa fie considerat a fi un defect!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005873 (s)