News Flash:

Stefan Banica, in tandreturi cu o bruneta in plina strada

19 Aprilie 2017
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
banica tandreturi
Regele rock’n’roll-ului e rege si in familie, si pe scena, dar si in timpul liber, iar asta se vede clar din imaginile surprinse de fotoreporterii Click! In timp ce iubita Lavinia merge la cumparaturi cu „mama soacra”, dar si cu fiica lui, Violeta, Stefan se ocupa cu treburi de vedeta. Aici intra si imbratisarile, in plina strada, cu admiratoarele.
Din mai 2014 sunt oficial un cuplu si iata ca bruneta cu gropite, pe numele din buletin Lavinia Parva (32 de ani), i-a intrat bine la inima lui Stefan Banica (49 de ani). Discreta si dedicata familiei, solista a cucerit rapid doua redute importante: pe doamna Sanda Liteanu, mama lui Stefan, dar si pe micuta Violeta, fiica pe care artistul o are din casnicia cu Andreea Marin (42 de ani).
“Soacra” si “nora” fac acum o echipa excelenta, iar Click! le-a surprins de nenumarate ori la cumparaturi. Tabloul de familie a fost insa completat si de Violeta (9 ani), care pare ca se simte excelent in compania Laviniei. Tot Click! le-a fotografiat pe cele doua in februarie, la o sesiune de shopping.
Ei bine, in casa lucrurile fiind pe roze, lui Banica nu-i mai ramane decat sa se ocupe de muzica, de teatru, de concerte si de emisiunea “X-Factor” (Antena 1), acolo unde are rol de jurat. Dar nici fanele nu au trecut in plan secund, caci artistul face risipa de gesturi tandre cu acestea, in vazul lumii. Recent, fotoreporterii nostri l-au surprins pe Stefan in Centrul Vechi din Bucuresti, in compania unui amic, iar atmosfera s-a incins cand au intrat in scena doua brunete sic. Cu una dintre ele, Banica parea ca se cunoaste bine, altfel nu se explica atitudinea excesiv de prietenoasa.
S-au tinut in brate, s-au pupat, au ras, au glumit. La un moment dat, bruneta cu rucsac argintiu a fost nevoita sa se ridice pe varfuri pentru a ajunge la obrajii lui Banica, scena fiind de-a dreptul haioasa. La plecare, Banica si amicul lui au ramas cu cate un zambet larg pe chipuri si au schimbat cateva impresii, probabil despre domnisoarele cu pricina. Nu stim daca astfel de scene mai pot starni gelozii in sufletul Laviniei Parva, caci bruneta pare sigura pe iubirea si pe promisiunile lui Stefan. “M-a cerut de sotie. Indiferent de situatie, eu imi doresc ca totul sa se desfasoare asa cum e in inima mea. Nu port mereu inelul de logodna, pentru ca eu nu prea port accesorii”, spunea Lavinia Parva, la PRO TV. click.ro

lavinia violeta banica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005310 (s)