News Flash:

Drama vedetei TVR Maria Linda. "Ajunsesem la 80 de kg. Devenisem aproape rotunda"

20 Aprilie 2017
4178 Vizualizari | 0 Comentarii
maria linda
Este una dintre cele mai frumoase prezente ale micului ecran, dar cu ceva vreme in urma, Maria Linda, coprezentatoarea matinalului TVR 1, ce debuteaza din 17 aprilie, traia in adolescenta o adevarata drama din cauza greutatii.
 “Colegii ma strigau <Bursucu’>”, isi aminteste bruneta ce se poate lauda acum cu silueta perfecta. “A fost una dintre cele mai urate perioade din viata mea. Mancam mult, chiar si atunci cand nu imi era foame. Era ceva ce nu puteam sa controlez. Cei care au trecut prin astfel de experiente inteleg perfect”, marturiseste Maria.
Kilogramele s-au adaugat, iar tanara nu gasea vointa sa-si schimbe proastele obiceiuri. Usor, usor, cantarul a aratat 80 de kilograme, iar ea aproape ca nu-si mai dorea sa iasa din casa. “Cu stomacul plin imi spuneam de fiecare data <Gata! Acesta a fost ultimul dezmat>, si urmau cure de slabire care tineau 2-3 zile, pana cand gaseam vreo ciocolata pe care as fi mancat-o si cu staniol. Ajunsesem la 80 de kg, iar eu nu sunt o persoana inalta. Devenisem aproape rotunda, neexistand o predispozitie genetica. Dintre toate dietele posibile, am ales-o pe cea mai nociva – infometarea. Nu mi-a adus mai putine kilograme, ci oboseala, slabiciune fizica, anemie severa. Am platit scump pentru asta”, spune cu regret prezentatoarea TVR pentru b1.ro.
Rezolvarea a venit spectaculos, in primul an de facultate, “Am inceput sa fac sport , as putea sa spun, pentru ca niciodata nu vreau sa mai traiesc perioada de atunci. Acum nici nu-mi imaginez viata fara miscare. Patru zile pe saptamana, indiferent ca ploua, ninge sau bate vantul, ies sa-mi fac norma de kilometri in parc. Acasa mi-am conceput seturi de exercitii pentru tonifiere”, isi incheie povestea Maria Linda. one.ro

maria linda tvr 1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005132 (s)