News Flash:

Sandu Lungu, la aceeasi masa cu CORDUNENII! Acestia au fost filmati la o petrecere cu lautari - VIDEO

20 Aprilie 2017
1542 Vizualizari | 0 Comentarii
sandu lungu
Costel Corduneanu, a petrecut de minune  la lautari alaturi de Sandu Lungu, unul dintre concurentii de la ”Uite cine danseaza!”

Corduneanu a mers la un restaurant cu specific romanesc impreuna cu prietenii sai, printre care si Sandu Lungu, acolo unde toti au petrecut de minune. 
Ospat boieresc, udat din plin cu vin si bere, iar de la paranghelie nu puteau lipsi lautarii. Daca la inceput acestia cantau la alta masa, conform cancan.ro, nu dupa mult timp Costel le-a facut semn sa se apropie, in timp ce cantau ”Ionel, Ionelule”. Acesta a avut si o melodie preferata, ”La Chilia-n port”, semn ca fratele ”Spaimei Moldovei” nu asculta doar hiturile lui Adi Minune. Lautarii au inceput sa cante piesa dorita de acesta, in timp ce Corduneanu zambea de mama focului. ”Pentru fratele nostru!. Pentru campion”, spunea Costel, in timp ce arata spre Sandu Lungu. Iar luptatorul a tinut sa-i multumeasca pentru vorbele frumoase printr-un gest elocvent care simbolizeaza respect. Petrecerea a continuat, Costel Corduneanu, Sandu Lungu si ceilalti s-au distrat de minune.

Sursa video: cancan.ro 
vezi aici video 

costel corduneanu sandu lungu adi minune
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005814 (s)