News Flash:

Prima reactie a LOREDANEI CHIVU, dupa ce s-a aflat ca prietena ei a ramas insarcinata cu LIVIU VARCIU

21 Aprilie 2017
2040 Vizualizari | 0 Comentarii
chivu cu varciu

Loredana Chivu, fosta colegă şi prietenă d-ale iubitei lui Liviu Varciu, a confirmat faptul că Anda Călin a cochetat cu ideea de a deveni vedetă de televiziune şi chiar a pozat goală pentru a se face remarcată, însă apoi a dispărut subit. Blonda a spus că de câţiva ani nu mai ştia nimic de viitoarea mămică.

Vestea că Liviu Vârciu urmează să devină tătic pentru a doua oară, iar viitoarea mămică este un fost ”iepuraş” Playboy a luat prin surprindere întreaga lume mondenă! Loredana Chivu, fosta colegă şi prietenă a Andei Călin, a confirmat faptul că bruneta a fost atrasă de lumina reflectoarelor şi că în urmă cu câţiva ani a renunţat la haine doar pentru a se face remarcată, scrie poatenustiai.ro.

Cu toate astea, fosta asistentă TV a mărturisit că nu ştie de ce Anda Călin s-a retras şi că de atunci nu a mai auzit nimic de ea, arătându-se extrem de surprinsă de vestea că aceasta urmează să devină mămică.

”Da, am avut câteva colaborări împreună. Am participat împreună la câteva prezentări, am făcut câteva şedinţe foto împreună, dar asta acum 3-4 ani. Era cu un băiat în perioada aia, avea un iubit. Îşi dorea foarte mult să apară, să ajungă la TV, dar după aceea ea a dispărut subit şi de atunci nu mai ştiu nimic de ea, nu am mai vorbit de mult. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea şi de ce s-a retras. Nu ştiam că e însărcinată”, a declarat Loredana Chivu.

loredana chivu liviu varciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004631 (s)