News Flash:

ACCIDENT SOCANT! Membrii trupei DJ Project, raniti dupa ce un TIR s-a rasturnat peste masina in care se aflau

19 Septembrie 2017
996 Vizualizari | 0 Comentarii
dj project
Cinci persoane au fost ranite si au fost transportate la spital in urma unui accident rutier produs luni pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea, in zona localitatii valcene Milcoiu, printre raniti fiind si membri ai trupei DJ Project, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea, Gabriel Popescu. 


Potrivit purtatorului de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta (SAJ) Valcea, medicul Adrian Popescu, persoanele ranite in urma accidentului rutier de pe DN7 sunt patru barbati si o femeie. Ei au varste intre 22 si 56 de ani. Femeia ranita este in varsta de 22 de ani. 


Dupa primele cercetari, politistii au stabilit ca tirul, inmatriculat in Bihor, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum (curba deosebit de periculoasa la dreapta), s-a rasturnat pe sensul opus de mers, acrosand doua autoturisme. Soferul autotrenului si patru persoane aflate in cele doua autoturisme au fost ranite si au fost transportate la spital. Trei dintre victime au suferit politraumatisme. 


"Printre raniti se afla si membri ai trupei DJ Project. Soferul tirului, un barbat de 56 de ani, a suferit o plaga taiata la gat si escoriatii la nivelul fetei. In autoturismul care a fost lovit direct de tir se aflau: D.C., in varsta de 50 de ani, H.J., in varsta de 45 de ani si S.M.M., in varsta de 22 de ani. In cel de-al doilea autoturism lovit de tir se afla B.L., in varsta de 29 de ani", a precizat Gabriel Popescu. 


Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Ramnicu Valcea, constiente. 

Sursa: agerpres.ro

cinci persoane ranite transportate spital accident rutier dn7 pitesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005905 (s)