News Flash:

ACCIDENT GROAZNIC! Doua autobuze care transportau 100 de muncitori de la Dacia s-au ciocnit, la Pitesti. Sunt multi raniti

25 Noiembrie 2016
923 Vizualizari | 0 Comentarii
autobuze acc
Cel putin 17 persoane au fost ranite, vineri dimineata, dupa ce doua autobuze care transportau muncitori de la Dacia s-au ciocnit la Pitesti, iar autoritatile au activat planul rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al IPJ Arges, Madalin Zamfir, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca cel putin 17 persoane au fost ranite si o persoana incarcerata, dupa ce doua autobuze care transportau muncitori de la Dacia s-au ciocnit, vineri dimineata, pe Strada Smeurei, in Pitesti.
Din primele date a reiesit ca autobuzele circulau in aceeasi directie, dinspre cartierul Trivale, iar unul dintre soferi nu a pastrat distanta in trafic si a lovit autobuzul din fata sa.
Autoritatile au activat planul rosu de interventie.
"Initial am intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma, o autospeciala de descarcerare, una de transport victime multiple, noua ambulante de prim ajutor si trei ambulante de la Serviciul Judetean de Ambulanta Arges. Ulterior, s-a activat planul rosu care implica prezenta tuturor echipajelor disponibile la fata locului, astfel ca au venit si suplimentar echipaje. (...) Dupa investigatii suplimentare, medicii de la Spitalul Judetean Arges vor stabili cat de grav sunt ranite persoanele", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Madalina Epure, purtator de cuvant ISU Arges.
Pana la ora transmiterii acestei stiri, la spital ajunsesera cel putin 17 persoane.
Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007098 (s)