News Flash:

Se trag la sorti presedintii sectiilor de votare din Timis

24 Noiembrie 2016
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
BEJ
Alegerile se apropie, iar pregatirile sunt in toi. In data de 26 noiembrie 2016 va avea loc tragerea la sorti computerizata prin care Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) va desemna presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare si loctiitorii acestora.
In Timis, tragerea la sorti va avea loc la ora 9, in 26 noiembrie, la sediul Biroului Electoral Judetean, din cladirea Consiliului Judetean Timis, de pe Bulevardul Revolutiei. In Timis sunt 403 sectii de votare care vor fi deschise pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, scrie tion.ro.
Potrivit legislatiei electorale in vigoare, presedintele biroului electoral al sectiei de votare si loctiitorul acestuia sunt desemnati de catre Autoritatea Electorala Permanenta, in sedinta publica, anuntata cu 48 de ore inainte, prin tragere la sorti computerizata, organizata la nivel judetean sau al municipiului Bucuresti, cu 15 zile inaintea datei alegerilor parlamentare, pe functii, dintre persoanele inscrise in corpul expertilor electorali, cu domiciliul sau resedinta in judetul respectiv, pe baza criteriului apropierii domiciliului sau resedintei de sediul sectiei de votare, precum si pe baza criteriului studiilor absolvite.
Rezultatele tragerii la sorti vor fi aduse la cunostinta publica prin afisare pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente, respectiv la sediile birourilor electorale de circumscriptie si pe site-urile acestora.
Corpul expertilor electorali este o evidenta permanenta a persoanelor care pot deveni presedinti ai birourilor electorale ale sectiilor de votare sau loctiitori ai acestora, infiintata, gestionata si actualizata de catre AEP.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007938 (s)