News Flash:

SOCANT! Un sportiv in varsta de 15 ani, CAMPION national la lupte, a murit la spital dupa o banala accidentare la sold

3 Mai 2017
950 Vizualizari | 0 Comentarii
Cosmin Aluchenesei
Politistii din Botosani au deschis, marti, un dosar penal pentru moarte suspecta, dupa ce un adolescent, campion national la lupte, a decedat la Spitalului Judetean de Urgenta ''Mavromati'', unde era internat, cel mai probabil dupa o accidentare netratata la timp, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cosmin Aluchenesei, sportivul de 15 ani, campion la lupte greco-romane, era legitimat la Clubul Sportiv Botosani. Saptamana trecuta a fost convocat la antrenamentul lotului national, la Bacau, unde ar fi suferit o accidentare la sold, iar joi seara, tanarul de 15 ani ar fi cerut ajutorul medicilor din Bacau, unde ar fi primit asigurari ca nu este nimic grav. Sambata a mers acasa, la Botosani, unde starea de sanatate s-a agravat, iar luni a murit la spital.
„Este o comisie formata din specialisti, ortopezi, chirurgi, pediatri, care ne vor da concluzia cea mai avizata si expertiza medico-legala care s-a facut in acest caz. Am inteles, din dosarul pacientului si din discutiile cu medicul curant, ca s-a prezentat initial la Bacau, unde i s-a spus ca nu este decat o intindere musculara si i s-a recomandat repaus. La noi s-a prezentat cu durere la nivelul coloanei lombare, cu iradiere in coapsa dreapta. S-a facut explorare computer tomograf la nivelul coloanei si a soldului si s-a suspectat o entorsa de coloana lombara sau eventual sold, care au fost explorari negative. Copilul a fost tinut sub observatie. Din pacate, evolutia nu a fost favorabila”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Angela Turcanu, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta ''Mavromati'' din Botosani.
La randul sau, purtatorul de cuvant al IPJ Botosani, Catalina Federciuc, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca politistii vor audia mai multe persoane pentru a stabili imprejurarile in care adolescentul a murit si care este cauza decesului.
„Se fac cercetari pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului. Se asteapta rezultatul necropsiei. Vor fi audieri de martori. S-a intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa”, a declarat Federciuc.
Elena Vrajotis, primarul comunei Calarasi, din judetul Botosani, unde locuiesc parintii sportivului, este in stare de soc, dupa moartea lui Cosmin.

cosmin aluchenesei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006440 (s)