News Flash:

WOW! Anna Kournikova, cea mai frumoasa jucatoare din WTA, ARATA SUPERB la 35 de ani

4 Mai 2017
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
anna kournikova
Cu toate ca s-a retras din lumea sportului in 2007, Anna Kournikova ar putea intra si acum fara probleme intr-un top al celor mai frumoase jucatoare de tenis.
Retrasa din lumea tenisului, fanii ii pot urmari acum activitatea pe Instagram. Din pozele postate se pare ca rusoiaca duce o viata linistita, petrece mult timp cu catelul ei, la plaja, si uneori joaca tenis in turnee demonstrative.
Aceasta are o relatie cu celebrul Enrique Iglesias, cu care a inceput sa se intalneasca dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la videoclipul piesei "Escape", in 2001.
Anna Kournikova este o fosta jucatoare de tenis de origine rusa, devenita o veritabila vedeta pe plan international datorita aspectului ei atragator, despre care presa internationala a afirmat in repetate ocazii ca ar fi schimbat imaginea tenisului feminin. Desi nu a castigat niciun turneu WTA, Kournikova s-a aflat pentru o vreme in Top 10 mondial, ocupand pozitia a opta, si a castigat de doua ori Australian Open in proba de dublu, facand pereche, in 1999 si in 2002, cu jucatoarea elvetiana Martina Hingis. MEDIAFAX

Galerie Foto

anna_kournikova2
anna kournikova rusoiaca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006202 (s)