News Flash:

Ronaldo a invins pe Atletico de unul singur si Real e cu un pas in finala Champions League

3 Mai 2017
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
ronaldo
Real Madrid nu i-a dat nici o sansa lui Atletico Madrid in mansa tur a semifinalelor UEFA Champions League. Gazdele s-au impus fara nici o emotie, scor 3-0 la capatul unui nou meci de senzatie a lui Cristiano Ronaldo.



Fara sa suteze vreodata pe spatiul portii pe parcursul celor 93 de minute, Atletico s-a inclinat prima data in fata superstarului portughez in minutul 10.

Atunci Casemiro a trimis o centrare perfecta in buza careului de 6 metri, de unde Ronaldo nu l-a iertat pe Oblak, pe care l-a invins cu o lovitura de cap naucitoare.

Real Madrid n-a avut probleme in a controla partida, insa a ramas fara Carvajal in prelungirile primei reprize, acesta acuzand o durere musculara. Zidane a mutat imediat si l-a introdus pe Nacho.

Si dupa pauza tot gazdele au fost cele care au dictat cursul jocului. 2-0 s-a facut abia in minutul 73. Tot Ronaldo s-a aflat la finalizare, insa servantul a fost altul. Benzema i-a trimis o pasa la 18 metri, Luis a respins gresit, mingea a ramas la Ronaldo, care a trimis o torpila sub bara, fara vreo sansa pentru goalkeeperul oaspetilor.

Cand mai erau doar 4 minute din timpul regulamentar Ronaldo a mai iesit o data la rampa. Lucas l-a servit in fata portii, de unde vedeta lui Real Madrid n-a avut probleme in a mai trimite o data mingea in plasa.

La adapostul unui avantaj destul de clar, Real Madrid pleaca drept mare favorita la calificarea in finala si face un pas important spre al 2-lea trofeu consecutiv, lucru nemaiintalnit in actualul format al UEFA Champions League.

real madrid atletico madrid semifinalelor cristiano ronaldo casemiro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005468 (s)