News Flash:

ACCIDENT GRAV in centrul Timisoarei! Sunt cinci raniti, intre care si trei copii

29 Mai 2017
1303 Vizualizari | 0 Comentarii
acc munca
Accident de circulatie, duminica seara, in spatele Postei Mari din Timisoara. Cinci persoane, printre care si trei copii, au ajuns la spital dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit din cauza unui sofer care nu a acordat prioritate.
Vinovat de producerea accidentului, spun politistii, este un barbat aflat la volanul unui autoturism Peugeot. Acesta circula pe strada Traian Grozavescu, dinspre bulevardul C.D. Loga. La intersectia cu bulevardul Mihai Eminescu nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Skoda condus regulamentar de un alt sofer dinspre bulevardul Revolutiei.
Cele doua masini s-au ciocnit violent, iar in urma accidentului au rezultat cinci victime. Este vorba despre trei copii si mama lor, care calatoreau in Peugeot, dar si despre pasagera de pe scaunul din dreapta din autoturismul Skoda. Ranile suferite de victime nu le pun viata in pericol, scrie tion.ro.
Politistii de la Rutiera au inceput acum o ancheta pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele care au dus la producerea accidentului.

traian grozavescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010678 (s)