News Flash:

Viorel Catarama, candidat pentru functia de presedinte al PNL: Teama mea e ca PNL sa nu slabeasca atat de mult incat sa nu il mai sustina pe Iohannis

28 Mai 2017
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
catarama
Viorel Catarama, candidat pentru functia de presedinte al PNL, a criticat partidul, despre care a spus ca se afla intr-o confuzie ideologica si se comporta ca un partid socialist, riscul fiind ca, in 2019, PSD devina partidul-stat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Intrebat, sambata, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa cum comenteaza declaratiile lui Ludovic Orban, care sustinuse ca are prima sansa la castigarea sefiei PNL, Viorel Catarama a spus ca astfel de mesaje arata nesiguranta si slabiciune, fiind o greseala tactic majora.
“In ultima perioada au inceput sa apara astfel de mesaje care arata, de fapt, o slabiciune, o nesiguranta, o pierdere de viteza din partea candidatului respectiv. Este o greseala tactica majora pentru ca daca e asa cum spui, nu te lauzi. Faptul ca s-au facut astfel de declaratii inseamna ca s-a constatat, de fapt, o scadere a popularitatii pe masura ce eu inaintez in organizatii si incep sa castig din ce in ce mai multa simpatie. Vom vedea in Congres cati delegati vor sustine motiunea mea, pana atunci putem face speculatii, putem sa ne dam mari, pe mine nu ma intereseaza sa anunt prognoze, ci ca PNL este intr-o confuzie ideologica, se comporta ca un partid socialist sau de centru stanga, a lasat PSD sa faca reduceri de fiscalitate sa mai ia si de aici voturi, ma intereseaza sa cer partidului sa se comporte ideologic corect”, a spus Catarama.
Potrivit acestuia, discursul sau se bazeaza pe evitarea pericolului ca presedintele Klaus Iohannis sa fie demis si inlocuit cu un reprezentant al PSD.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010378 (s)