News Flash:

Patru turisti, raniti la coborarea de la Balea Lac, din cauza unei defectiuni tehnice a telecabinei

28 Mai 2017
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
telecabina
Purtatorul de cuvant al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat duminica pentru corespodentul MEDIAFAX ca cele patru persoane au rani usoare, pentru acordarea primului ajutor fiind trimise ambulante de la ISU Avrig si de la SAJ.
„Ni s-a solicitat sa intervenim pentru patru persoane ranite usor la Balea Cascada. Se pare ca ar fi fost vorba de o posibila defectiune tehnica la coborarea telecabinei”, a declarat Nistor.
In momentul in care au ajuns echipajele medicale la Balea Cascada, s-a stabilit ca una dintre victime este un copil, in varsta de patru ani, care a suferit o fractura de piramida nazala. De asemeena, un alt barbat are fractura la piciorul drept, iar doua femei acuza dureri lombare si de picioare.
Unul dintre martori a declarat corespondentului MEDIAFAX ca telecabina a intrat cu viteza in statie, cel mai probabil din cauza unei probleme la sistemul de franare.
n telecabina erau 15 persoane care coborau de la Balea Lac la Balea Cascada.
Telecabina este singurul mijloc prin care se poate ajunge de Balea Lac, pana cand va fi deschis traficul rutier pe Transfagarasan.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 32 queries | Mysql time :0.014176 (s)