News Flash:

Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca

28 Mai 2017
912 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, mai mult senin in prima parte a zilei si noaptea, informeaza ANM.
LUNI
IN TARA
Unele innorari, dar numai izolat averse si descarcari electrice vor fi posibile, dupa-amiaza, in zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 28 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiuni. In zonele joase, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.
LA BUCURESTI:
Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima de 10...12 grade.
MARTI
IN TARA
Vremea va fi mai calda decat in mod normal, la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cand local in zona de munte si izolat in restul teritoriului, vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu  intensificari de scurta durata, in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 30 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade. Izolat, in zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1390 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010660 (s)