News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT! Un bebelus de cateva luni si alte patru persoane, grav ranite!

7 Martie 2017
1374 Vizualizari | 0 Comentarii
accident
Cinci persoane, printre care si un copil de cateva luni, au ajuns marti dimineata la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc in judetul Botosani, pe DN29D.
Toti erau intr-o masina, cand soferul a pierdut controlul volanului din cauza cetii, intr-o curba periculoasa. Autoturismul s-a izbit apoi de un cap de pod si s-a rostogolit peste un gard.
In masina erau sapte cetateni din Republica Moldova, care se indreptau catre Botosani. Accidentul s-a petrecut la numai cativa kilometri dupa ce au trecut de vama, in localitatea Guranda.
Aurel Federciuc, martor: "Era o ceata de nu se vedea nimic si a pus frana si s-a dus direct."
Patru ambulante au preluat cele 5 victime si le-au transportat la Spitalul judetean Botosani. Printre acestea este si un bebelus de 6 luni, care este copilul soferului, si o femeie de 31 de ani, aflata in starea cea mai grava, scrie stirileprotv.ro.
Cristian Simionescu, Ambulanta Botosani: "Prezenta un politraumatism prin accident rutier, un traumatism cranio-facial acut deschis si traumatism la nivelul coloanei vertebrale cervicale."
Ionut Apostol, Politia Rutiera Botosani: "Intr-o curba periculoasa la stanga, pe un carosabil umed, a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in partea dreapta, distrugand un gard."
Localnicii spun ca in acea curba au loc foarte multe accidente, toate din cauza vitezei excesive a soferilor.
Politistii au deschis un dosar penal pe numele soferului din Republica Moldova pentru vatamare corporala din culpa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006019 (s)