News Flash:

A slabit enorm si s-a afisat in tot felul de ipostaze, dar una dintre ele e unica. Nicoleta Guta nu mai are nicio retinere. Cum si-a facut aparitia la piscina

2 August 2017
2804 Vizualizari | 0 Comentarii
nicoleta

În ultimul an, Nicoleta Guță a avut parte de transformări spectaculoase. Fiica lui Guță a slăbit peste 15 kilograme și și-a schimbat stilul vestimentar. În prezent, artista pare o altă persoană. Blonda a postat pe contul de socializare imagini, în care apare alături de prietenul ei.


Îmbrăcată într-o rochie scurtă din dantelă, Nicoleta și-a etalat mândră silueta. Fanii au fost surprinși să observe schimbarea fetei. „Cum ai reușit să slăbești atât?”, „Ce sexy ești”, „Ești total schimbată”, au fost comentariile fanilor.



Și tatăl ei, Nicolae Guță a slăbit peste 20 de kilograme, într-un timp record. Acesta a declarat în urmă cu ceva timp că avea 104 kilograme și îi era din ce în ce mai greu. Acesta a luat decizia de a da jos kilogramele în plus, atunci cînd și-a făcut o nouă iubită. ”Am avut 104 kilograme și probabil că din cauza supărărilor și viața mea din trecut în neregulă mi-a găsit remediul și alinarea în arta culinară. Știu să fac mâncare și mi-am administrat cam 104 kilograme. Cu așa femeie frumoasă, manierată, am slăbit. Mi-aș dori să mănânc ce mănâncă ea și cum mănâncă ea. Deocamdată rezultatul este pe drumul cel bun și aș vrea să îi mulțumesc Cristinei”, spunea el recent.

 

DISTRIBUIȚI
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005272 (s)