News Flash:

Ce a patit DIANA de la "Insula iubirii" dupa ce a ajuns in pat cu Andy

2 August 2017
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
diana

La "Dream date-ul" care au luat parte Diana si Andy, cel din urma a facut un gest la care bruneta nu se astepta. Daca pana acum profitau de orice clipa petrecuta in pat pentru a da frau liber hormonilor, de data aceasta nu s-a intamplat asa.

"Sincer, pe alocuri mi se pare sufocant comportamentul ei. (...) Uneori simt ca ma priveste ca pe un invatator, ca pe un model", a spus Andy. In momentul in care s-au asezat in pat, Andy a pus mana pe o carte si s-a apucat sa citeasca. "Asa facea si bunicul inainte sa moara. (...) La dream date Andy citeste", a reactionat Diana.

Diana nu a mai ramas cu Ben, pana la sfarsitul emisiunii, iar unul dintre motive au fost chiar momentele grele prin care a trecut fosta iubita a lui Varciu, fara sa simta sprijinul lui Ben. In emisiune s-a cuplat cu Any, una din ispitele masculine, si i-a facut acestuia confidente despre relatia pe care a avut-o cu Ben. "El (Ben n.r.) mi-a facut mie foarte mult rau. Si am iertat, ca am zis sa mergem mai departe, sa salvam relatia. Aveam confortul financiar, atat, inca din februarie, cand ramasesem insarcinata cu el, dar a fost o sarcina cu probleme. Pur si simplu nu mi-am dorit acea sarcina", i-a spus ea, iar totul a ajuns in fata telespectatorilor.


dream date-ul diana andy ben any
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009046 (s)