News Flash:

Cele mai norocoase zodii in luna august

2 August 2017
1208 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
Gemeni

Ai muncit din greu sa iti implinesti un vis iar acum a venit momentul. Cel mai probabil, visul tau are legatura cu planul profesional, al afacerilor, in care ai fost extem de implicata in ultima perioada.

Vei fi rasplatita pentru eforturile depuse si vei avea timp si de o binemeritata vacanta. Nici la capitolul dragoste nu stai rau, caci partenerul te rasfata si iti ofera tot ceea ce ai nevoie.

Leu

Daca pana acum nu prea ai avut motive sa zambesti, in luna iulie norocul iti va bate la usa. Asta pentru ca vei intalni sau poate reintalni pe cineva drag, care sa te faca sa traiesti momente placute.

Ai nevoie de un partener care sa iti poarte de grija, sa te respecte si sa fie iubitor. La capitolul sanatate inca mai ai mici probleme, insa se vor rezolva spre sfarsitul lunii.

Balanta

Un cadou neasteptat va ajunge in mainile tale, asa ca bucura-te de el cat mai mult. Daca ai ocazia sa pleci intr-o vacanta, departe de casa, nu mai sta pe ganduri! In luna iulie vei avea spor in toate si noroc la bani. Daca inca nu te-ai indragostit, afla ca la mijlocul



gemeni leu balanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006134 (s)