News Flash:

5 plante care atrag banii ca un magnet

1 August 2017
2681 Vizualizari | 0 Comentarii
planta bani
Atunci cand intampini probleme financiare, te gandesti la tot felul de variante prin care poti sa atragi norocul de partea ta.
Vrei sa ai bani si noroc
Conform traditiilor feng-shui, exista anumite plante despre care se spune ca vor atrage banii ca un magnet.
1. Arborele cu bani
Pachira Aquatica este supranumita arborele norocos sau arborele cu bani. Pachira este asociata simbolic cu norocul financiar, prosperitatea in afaceri si este deseori decorata cu panglici rosii.

2. Bambusul norocos
Potrivit unei traditii asiatice, bambusii oferiti sau primiti cadou aduc noroc. In mediile de afaceri, simbolistica oferirii de Bambus Norocos are urmatoarele semnificatii:
Cariera: urca scara ierarhica
Business: succes si prosperitate in afaceri
Sanatate: longevitate si viata linistita
Religie: pace sufleteasca
Viata sentimentala: aer proaspat
Feng Shui: energie pozitiva in ambient

3. Arborele de Jad
Crassula sau arborele de jad este des intalnita in aranjamentele Feng Shui datorita frunzelor care aduc cu niste monede si simbolizeaza norocul, bogatia. Se amplaseaza pe birou, in living, dar niciodata in dormitor sau baie!

4. Sporul casei
Sporul casei este o planta originara din Africa si s-a intiparit ideea ca este o planta aducatoare de noroc si bucurie in case.

5. Planta sarpe
Este utilizata in aranjamentele Feng Shui fiindca are proprietatea de a purifica aerul si absoarbe gazele nocive si praful din incapere. Ajuta la mentinerea unei umiditati normale in atmosfera, poate datorita acestor proprietati practicantii Feng Shui o considera o planta benefica…
Planta sarpe
Trebuie sa aveti rabdare si, chiar daca nu va veti imbogati peste noapte, cu siguranta una dintre aceste plante norocoase va va crea un ambient mai echilibrat!
 
Sursa: cartiagricole.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005009 (s)