News Flash:

Gest necugetat la școală

Două eleve din Timișoara au ajuns la spital după ce un coleg a pulverizat spray iritant lacrimogen

12 Aprilie 2024
78 Vizualizari | 0 Comentarii

Două eleve din Timișoara au fost duse la spital pentru investigații medicale după ce s-au simțit rău ca urmare a pulverizării de spray iritant lacrimogen de către un coleg.

Incidentul a avut loc în grupul sanitar al Liceului Electrotimiș. Fetele afectate sunt în clasa a V-a.


„La data de 11 aprilie, polițiștii s-au deplasat la liceul în cauză, în vederea efectuării de verificări. Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, în continuare efectuând cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat IPJ Timiș.


Inspectoratul Școlar Timiș a anunțat ieri că au fost efectuate verificări la nivelul unității de învățământ.

„Camerele de supraveghere din incinta unității de învățământ nu relevă nimic, în acest sens, totuși, în urma investigațiilor efectuate, până în acest moment, se presupune că persoana care a pulverizat conținutul unui spray cu piper în interiorul unui grup sanitar, este un elev din clasa a X-a”, a declarat transmis IȘJ Timiș.

Cele două eleve au fost mai grav afectate de substanța pulverizată din cauza unor probleme de sănătate. Elevele au fost internate la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Louis Țurcanu" Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1399 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008906 (s)