News Flash:

Se muncește intens!

Stadiul lucrărilor de modernizare a clădirii Colegiului Național „Carmen Sylva” din Timișoara

11 Aprilie 2024
192 Vizualizari | 0 Comentarii


Modernizarea clădirii Colegiului Național „Carmen Sylva” din Timișoara, un monument istoric, este în desfășurare, iar potrivit informațiilor Primăriei Timișoara, lucrările au atins un progres de 50%.

„Până în prezent, a fost refăcut sistemul de hidroizolație și de colectare a apelor pluviale de pe acoperiș, inclusiv înlocuirea țiglei, termoizolarea podului și consolidarea acoperișului. Fațadele au fost zugrăvite, iar cărămida aparentă a fost curățată cu jet de apă, lucrările fiind aici finalizate în proporție de 80%”, a transmis Primăria Timișoara.


În prezent, se desfășoară lucrările de reabilitare completă a fațadei principale a clădirii, iar în etape ulterioare se vor efectua lucrări de termohidroizolare a acoperișului sălii de sport, înlocuire a tâmplăriei și a țiglelor deteriorate. Se estimează că investiția la Colegiul Național "Carmen Sylva" din Timișoara va fi finalizată până în toamna acestui an.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 8,2 milioane de lei, cu TVA inclus. Implementarea proiectului de reabilitare termică a fațadelor și a acoperișului va genera economii estimate la aproximativ 390.000 de lei anual.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005283 (s)