News Flash:

5 semne care prevestesc moartea. Ce spun medicii

15 Noiembrie 2017
1640 Vizualizari | 0 Comentarii
semne

Bineinteles, nimeni nu poate sa spuna cand vom muri, insa medicii sustin ca exista cateva semne pe care organismul le da cand unei persoane i se apropie sfarsitul.

De asemenea, medicii ii sfatuiesc pe cei care au grija de persoane extrem de bolnave sa nu le forteze sa manance sau sa stea treze daca acestea refuza aproape orice aliment si simt nevoia sa doarma foarte mult. Aceste simptome, spun doctorii, sunt normale si ar putea prevesti moartea, conform caring.com.

Pierderea poftei de mancare

Nevoia de energie scade, astfel ca pofta de mancare este redusa. In multe cazuri, persoanele nu mai vor decat cantitati foarte mici de apa si alimente care se digera usor.

Oboseala extrem de puternica si nevoia de somn

Oamenii aflati in aceasta situatie petrec cea mai mare parte a zilei dormind, intrucat metabolismul incetineste.

Confuzie si dezorientare

Inainte de moarte, bolnavii trec prin stari de confuzie, intrucat creierul nu mai functioneaza asa cum ar trebui. S-ar putea ca acestia sa nu mai stie unde se afla, cum se numesc sau cine sunt persoanele din jurul lor.

Respiratie „neregulata”

Inspiratia si expiratia devin neregulate. De multe ori, dupa ce pacientii inspira adanc, urmeaza o pauza de 5 pana la 60 de secunde in care acestia nu mai respira deloc.

Umflarea gleznelor si a labei picioarelor

Avand in vedere ca rinichii nu mai functioneaza asa cum ar trebui, lichidele nu se mai elimina normal, ci se pot acumula in aceste zone ale corpului.


respiratie neregulata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005027 (s)