News Flash:

Folosit corect, bicarbonatul de sodiu va poate intineri fata. Ce bine mi-a prins prima metoda

13 Noiembrie 2017
1284 Vizualizari | 0 Comentarii
bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient foarte puternic si versatil care poate fi utilizat pentru orice, de la curatatul chiuvetei si pana la probleme de sanatate. Acesta este de obicei folosit pentru cresterea aluatului, dar poate de asemenea trata si preveni numeroase boli si conditii de sanatate. Pe langa aceasta, oamenii folosesc bicarbonatul de sodiu ca un absorbant de miros eficient si un odorizant de covor, precum si un produs de curatare al diferitelor suprafete. Cu toate acestea, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit si pentru scopuri estetice si de infrumusetare.

Lupta impotriva acneei

Bicarbonatul de sodiu este un remediu eficient impotriva acneei si a cosurilor – trebuie doar sa o pregatiti ca pe o pasta cu putina apa si sa aplicati direct pe acnee pentru a scapa de ea.

Albirea dintilor
Luati-va pasta de dinti favorita pentru albire si cititi continutul de pe eticheta – ar trebui sa apara in lista bicarbonatul de sodiu. Atunci cand este combinat cu peroxidul de hidrogen, bicarbonatul de sodiu poate albi dintii, desi nu trebuei folosit prea des deoarece poate deteriora smaltul.

Reimprospateaza respiratia
Daca suferiti de probleme cu respiratia urat mirositoare, atunci stiti ca acele bomboane mentolate nu prea fac mare lucru. Acestea nu fac decat sa ascunda problema, dar bicarbonatul de sodiu o poate elimina eficient si rapid. Puneti o lingura de bicarbonat de sodiu intr-un pahar de apa si amestecati pana ce se dizolva, apoi faceti gargara cu solutia pentru a va dezinfecta gatul si cavitatea bucala. Repetati procesul la fiecare doua zile pentru rezultate mai bune.

Inmoaie pielea
Daca pielea de pe
maini si picioare va este uscata, aplicati un amestec de bicarbonat de sodiu, apa si sapun si masati usor apoi clatiti cu apa calda. Acest lucru va va hidrata pielea.

Mentine parul curat si sanatos
Samponul si balsamul pe care il folosim nu este la fel de bun cum se arata in publicitate – acestea contin adesea chimicale care pot afecta pielea scalpului si parul. Cu toate acestea, daca folosim bicarbonatul de sodiu ca balsam, ne vom mentine parul si scalpul curat si sanatos. Asigurati-va doar ca-l folositi doar o data pe luna.


albirea dintilor reimprospateaza respiratia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005201 (s)