News Flash:

De ce ni se ascunde asta? Fructul care tratează cancerul. Inlocuieste cu succes chimioterapia

13 Noiembrie 2017
2475 Vizualizari | 0 Comentarii
fruct

Chimioterapia poate fi inlocuita cu fructe Soursop (Guanábana). Copacul Graviola face niste fructe ce pot distruge celulele canceroase. Este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia.

De ce nu se cunoaste acest lucru? Pentru ca sunt organizatii interesate in gasirea unei versiuni sintetice, care sa le permita sa faca profituri fabuloase.

Gustul este placut. Si, desigur, nu produce efectele secundare oribile ale chimioterapiei. Si daca aveti posibilitatea nu ezitati sa plantati un arbore guava in curte. Toate partile sale nu dor fructul sunt foarte bune. Fructul care vindeca cancerul si este de 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia si nu se vrea ca noi sa stim, deoarece in caz contrar, marile lanturi deproduse farmaceutice ar inceta sa-si vanda produsele lor macabre …

Data viitoare cand vrei sa bei un suc, cauta soursop. Cat de multi oameni mor in timp ce acest lucru a fost un secret bine pazit, astfel incat sa nu existe riscuri pentru marile corporatii producatoare de medicamente de asi diminua sau pierde profitul de miliarde. Dupa cum bine stiti un copac soursop este mic. Nu are nevoie de mult spatiu, este cunoscut sub numele de Graviola in Brazilia, guanabana in spaniola, si „Soursop”, in limba engleza.

Fructul este mare si dulce, pulpa alba este consumata in mod direct sau este utilizata de obicei pentru a face bauturi, serbet, dulciuri etc. Interesul aratat acestei plante se datoreaza efectelor sale puternic anti-cancerigene. Si, desi ii sunt atribuite mai multe proprietati, cel mai interesant este efectul pe care il produce asupra tumorilor .. Aceasta planta este un remediu dovedit impotriva cancerului, sau mai exact a oricarui tip de cancer . Unii sustin ca este util in toate variantele de cancer.

Se considera, de asemenea, ca este agent anti-microbian cu un spectru larg este recomandat impotriva infectiilor bacteriene si fungice, este eficient impotriva parazitilor interni si viermi, regleaza tensiunea arteriala, este antidepresiv, combate stresul si tulburarile nervoase.

Sursa acestei informatii este fascinanta: informatia vine de la unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din lume, care spune ca, dupa mai mult de 20 de teste de laborator efectuate din 1970, extractele aratata ca: Ea distruge celulele maligne din 12 tipuri tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar si pancreas …

Compusii acestui arbor incetineste de 10.000 de ori mai bine cresterea celulelor canceroase decat Adriamycin un produs folosit foarte des in lume in chimioterapie.

Si ceea ce este si mai uimitor: acest tip de terapie, cu extract de Graviola, sau Soursop, distruge doar celulele canceroase maligne si nu afecteaza celulele sanatoase.


chimioterapia soursop graviola fructul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006647 (s)