News Flash:

5 motive pentru care o femeie devine tot mai frumoasa odata cu trecerea anilor

29 Decembrie 2017
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
frumoasa

Iubeste-te, esti frumoasa! Iubeste-te la orice varsta. In fiecare, dar in fiecare an din ce in ce mai mult. Fii calm si fericit. Si amintiti-va ca varsta este doar un numar care nu spune deloc nimic.

„Invatatorule, spune-mi, cat mai mult trebuie sa astept un miracol?” Cand se va intampla in cele din urma? Invatator, raspunde-mi. Cat timp voi astepta? Cand, cand?

– Daca astepti, atunci niciodata.
Si numai acum mi-am dat seama ca fericirea vine la cei care stiu sa nu astepte. Cine nu stabileste conditii si cerinte. Cine a cerut odata universul. Apoi, el doar relaxat si trait linistit, realizand in inima lui ca totul se va intampla exact asa cum a cerut el.

Frumusetea vine la cei care stiu sa traiasca

Si numai acum mi-am dat seama ca, asemenea fericirii, frumusetea vine la cei care stiu sa traiasca. Relaxati-va si traiti, fara a numara zilele si ridurile pe care le aduc. Trebuie doar sa te relaxezi si sa traiesti. Si totul va fi frumos.

Acum doi ani, sociologii britanici au realizat un studiu amuzant. Ei au cerut barbatilor si femeilor despre componentele frumusetii feminine. Veti fi surprinsi, dar 70% dintre barbati au spus ca principala calitate pe care o acorda o atentie la o femeie este increderea in sine. Ea este cea care face o femeie de dorit. Increderea in sine, vezi, vine cu varsta. Cand uitati de complexe, opriti stoarcerea cosurilor, plangand in baie pana la ochii rosii. Cand te accepti asa cum esti. Si tu, in sfarsit, te simti bine.

Mergem mai departe. 47% dintre barbati au spus ca pentru ei intr-o femeie este un sentiment important de stil. El ii acorda mai intai atentia. Si cand avem stil? Cand intelegem ca acest pulover ne face mai mare, aceste pantaloni perfect aici nu functioneaza, si cel mai bine este de a arunca pe partea de sus a acestei culori sal bland, va accentua culoarea noastra? Asa e, simtul stilului pe care il avem cu varsta. Acum poti discuta cu mine, bineinteles. Dar apoi linistit, ascunzand de toata lumea, priviti fotografiile vechi. Ei bine, cum? Stylnenko, nu? Si acest top ridicol pentru aceasta fusta ridicola este foarte frumos, nu-i asa? Bine, hai sa mergem.

Imi iubesc ridurile in ochii mei – imi amintesc cat de mult am ras in viata mea

Suntem din ce in ce mai frumosi cu varsta. Si nu este surprinzator. Nu-ti ascunde fotografiile scolare, vom satura in ele. Personal, nu ma pot uita la ele fara sa rad. Doamne, chiar eu sunt eu? Ce e in neregula cu mine? Sunt acolo ca un catelus umed. Dar nu pentru mine acum. Sa analizam mai departe, in cronologie. La universitate, m-am uitat putin cam ciudat. Cine a spus ca aceasta tunsoare merge la mine? Da, mi-a facut capul sa arate ca o tigaie. Acum rad. Pentru ca astazi sunt increzator in mine.

„Varsta este doar numere”, imi place prietenul meu, sa-mi felicit cu o alta zi de nastere. – „Nu-ti face griji. Acestea sunt doar figuri. Amandoi radem. E pentru ca a facut cu adevarat ciocanul. El este un om, de asemenea, mai multi ani mai tanar decat mine. Eu – pentru ca varsta si adevarul sunt doar numere. Nicio cifra semnificativa. Astazi va pot spune acest lucru cu incredere.

Imi iubesc ridurile in jurul ochilor. Imi amintesc de cate ori am ras in viata mea. Acestea sunt de la ras fara nici un motiv in Oceanul Atlantic. Acestea – pentru bucuria pe care munca mea a fost acceptata la Paris. Acestea – de la rasul constant cu sotul meu, e mai distractiv sa nu gasesc un barbat, sunt atat de fericit ca este in jur. Da, nu le voi schimba nimic! Si nu voi incerca niciodata sa scap de ei cu ajutorul cremei anti-imbatranire. Pentru ca ma fac frumosi. Pentru ca sunt viata mea.

Acum stiu ca frumusetea fiecaruia dintre noi infloreste in mod individual. Si se manifesta la varste diferite. Dar invariabil dupa cateva momente. Si atata timp cat nu-i dati pe toate, nu veti fi frumos la maxim. In orice caz, amintiti-va intotdeauna – nu mai veniti, in fiecare an veti fi mai frumos si mai frumos, orice veti spune altora sau cosmeticianului tau.

1. Frumusetea vine dupa nasterea primului copil

Femeia incepe sa straluceasca din interior. Este foarte greu de explicat, dar parea sa stie ceva tare, necunoscut, secret, cunoscut numai de ea. Aceasta stralucire o face irezistibila. O astfel de femeie il priveste, de obicei, dupa el. Si daca nu ati dat inca nastere, atunci totul este inaintea voastra. O vei sti.

2. Frumusetea vine dupa o dezamagire puternica

Esti surprins? Dar m-am gandit mult la asta. Femeile care au cunoscut o criza serioasa si s-au recuperat dupa aceasta, devin semnificative. Dupa aceea, nu le poti cheltui pe pleava. Ei nu se vor balbai cum ar fi elevi. Inceteaza sa mai fie infantila, care adesea impinge oamenii in noi. Adolescentii peste adolescenti arata prosti, trebuie sa fiti de acord. O femeie cu experienta arata mereu misterioasa. Vrea sa stie.

3. Frumusetea vine cand te intalnesti cu omul tau

„Oh, Anka, esti atat de frumos astazi!” Straight straluceste „, – a strigat dupa mine coleg de clasa, cand am fugit la o intalnire cu un barbat care era nebun in dragoste. Si ma iubit. Si acest sentiment mi-a dat o stralucire interioara. Am devenit mai increzator in mine. Mi-am dat seama ca imi place un om pe care toata lumea il priveste. Am fost fericit. Deci, e frumoasa. Barbatii potriviti ne ajuta sa iesim din cocon. Cu un barbat iubitor, suntem intotdeauna mult mai frumosi.

4. Frumusetea vine atunci cand incepem sa ne iubim pe noi insine

Este de a iubi. Nu rasfoiti, nu loviti, nu justificati, nu mergeti cu voi insiva. Adica sa iubesti. Acest lucru este foarte dificil. Fetele tinere nu o pot face in deplina masura. Aceasta abilitate vine odata cu varsta. Poate ca aceasta este cea mai importanta cunoastere a vietii unei femei. Trebuie sa invete. Ascultati-va, evidentiati-va punctele forte si nu bulge slab. Daca sunteti trist, nu alerga plangand pentru un prieten, ci stati acasa. Daca sunteti multumiti de voi insiva, nu va laudati in fiecare colt. Puterea iubirii de sine este foarte individuala. Dar este extrem de necesar pentru noi. Fara ea, nu vom fi niciodata fericiti.

5. Frumusetea vine atunci cand o femeie devine calma

Uita-te la fotografiile lui Monica Bellucci. Ea este calma si autosuficienta. Vrea sa admire si sa admire. Frumusetea nu-i place isteria. Este bine ca le traim in tinerete. E bine ca, odata cu varsta, putem controla in cele din urma emotiile noastre. Copii calmi si echilibrati aratau intotdeauna mai bine. Intotdeauna atrage atentia.

Varsta sunt doar numere care nu spun nimic

Intreaba-ma, as vrea sa ma intorc de zece ani? Niciodata in viata mea! In sfarsit, am invatat sa ma inteleg. Am invatat sa ma iubesc. Si mi-a dat incredere. Ma iubesc azi. Cu trecutul meu, care, probabil, a inceput sa apara usor pe fata mea sub forma de riduri. Cu experienta mea, care, probabil, este deja timp pentru a picta in parul meu. Dar nu refuz cu nimic. Pentru ca mi-a dat puterea de a fi eu insumi, de a fi ceea ce sunt. Fii autosuficient.

Apropo, da, dupa treizeci, mi sa cerut brusc sa filmez pentru un proiect de fotografie. Si acum termin aceste linii si alerg sa trag, da

Iubeste-te, esti frumoasa! Iubeste-te la orice varsta. In fiecare, dar in fiecare an din ce in ce mai mult. Fii calm si fericit. Si amintiti-va ca varsta este doar un numar care nu spune deloc nimic.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006640 (s)