News Flash:

2013 - un an plin pentru Spitalul Municipal din Timisoara

28 Decembrie 2013
1423 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalului Municipal din Timisoara
In privinta investitiilor, in 2013, la Spitalul Municipal au fost vizate trei directii: cresterea gradului de dotare cu aparatura medicala, imbunatatirea conditiilor din saloane si  un proiect deosebite de important – extinderea unitatii de primiri urgente.

“In ceea ce priveste aparatura medicala, putem spune ca in Spitalul Municipal, cu ajutorul Primariei Timisoara, dar si cu sprijinul Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara, dar si din resurse proprii s-au facut achizitii pe linia de aparatura medicala care sa deserveasca blocurile operatorii din clinicile de chirurgie generala . S-au facut achizitii pe linia dezvoltarii serviciilor de imagistica si a introducerii unor noi proceduri de imagistica medicala“,  a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Octavian Mazilu, directorul Spitalului Municipal din Timisoara.

Partea de imbunatatire a conditiilor hoteliere a fost realizata, spune managerul, si cu ajutorul societatii civile, reusindu-se amenajarea unor saloane la standarde europene. S-au efectuat lucrari si la clinicile de Oftalmologie, Ginecologie , O.R. L., precum si la alte sectii ale Spitalului Municipal.

“Ca proiect major, am reusit sa finalizam studiul de fezabilitate pentru extinderea unitatii de primiri urgente si , in momentul de fata, Primaria a inceput demersurile pentru obtinerea autorizatiei de constructie”,  a adaugat Octavian Mazilu.

Deocamdata, acest proiect a ajuns in stadiul obtinerii avizelor si, cel mai probabil, in 2014 vor fi demarate lucrarile efective pentru extinderea unitatii de primiri urgente din cadrul Spitalului Municipal Timisoara.

Galerie Foto

Spitalului_Municipal_din_Timisoara._-1
spitalul municipal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006436 (s)