News Flash:

Gina Pistol rupe tacerea dupa despartirea de Alin Cocos: „Problema e…

1 Mai 2017
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
pistol
Gina Pistol si Alin Cocos Jr. nu mai formeaza un cuplu. Relatia lor a fost mereu una plina de suisuri si coborasuri, in presa de scandal vorbindu-se multa vreme despre infidelitatile acestuia.

Conform ultimelor informatii din mass-media mondena, Alin Cocos ar fi lasat-o pe Gina pentru a fi impreuna cu Monica Orlanda, cea care a mai avut relatii cu baietii lui Victor Piturca si Cosmin Olaroiu.

In ciuda acestor informatii, Gina Pistol a facut o marturisire suprinzatoare in privinta despartirii. Blonda a spus ca problema e la ea si ca fiul lui Dorin Cocos nu i-a gresit cu nimic

„Alin e un baiat fain, care are o familie misto, frumoasa. Doar ca problema e la mine, recunosc, eu nu stiu ce fac. Si cred ca majoritatea fostilor mei iubiti au vrut sa fiu mama copiilor lor, doar ca la mine e problema. Sunt o femeie de 36 de ani, care isi asuma orice. Alin nu mi-a gresit mie cu absolut nimic. Eu inca nu stiu ce vreau, sunt un om liber, foarte misto, doar ca la mine e problema. Imi doresc o familie frumoasa, normal ca-mi doresc un copil. Imi doresc sa fie un om cu care sa fiu pe aceeasi lungime de unda, chiar daca nu vom ramane mereu impreuna. Da, Alin m-a cerut in casatorie, insa cred ca e o ruptura definitiva”, a spus Gina Pistol la un post de televiziune.

gina pistol cuplu infidelitatile monica orlanda misto
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006339 (s)