News Flash:

Basescu: Mandatul meu se termina pe 21 decembrie, ora 24.00, nu pot sa raman nicio ora dupa

23 Octombrie 2014
498 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, inaintea plecarii la Consiliul European, ca mandatul sau se termina pe 21 decembrie, ora 24,00 si nu poate, constitutional, sa ramana in functie "nici macar o ora", nedorindu-si o asemenea situatie, asa cum s-a sustinut public in ultima perioada. 

Presedintele a declarat inainte de plecarea la Consiliul European de la Bruxelles, ca doreste sa faca o mentiune, "avand in vedere ca in ultima vreme a constatat ca acest subiect este dezbatut public, cum face presedintele Basescu sa isi prelungeasca mandatul si care sunt efectele a ceea ce se intampla in competitia prezidentiala, ca presedintele sa mai stea, sa ne prinda vremea Martisoarelor cu el la Cotroceni". 
"Indiferent ce se intampla in competitia prezidentiala, mandatul meu se termina pe 21 decembrie, la ora 24.00. Pe 22 decembrie, altcineva trebuie sa fie la Palatul Cotroceni, ori un nou ales ori presedintele Senatului sau al Camerei Deputatilor, sau ma rog, cum vot fi jocurile, avand in vedere ca presedintele Senatului este si candidat", a spus Basescu.
Basescu a precizat ca, "de pe data de 22, ar trebui sa fie un alt presedinte la Cotroceni" si a mentionat ca nu exista niciun articol constitutional care sa permita presedintelui in exercitiu sa isi prelungeasca mandatul chiar si cu o zi, doar, "Doamne fereste, in situatia unui razboi".   
Mediafax.ro

consiliul european
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1397 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047674 (s)