News Flash:

Zonele din oras si din judetul Timis care raman fara curent electric in aceasta saptamana

1 Septembrie 2014
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
 Incepe o noua saptamana si o noua luna, intreruperile de curent raman o constanta. Enel Distributie Banat anunta noi intreruperi in alimentarea cu energie electrica, pentru saptamana ce urmeaza, in judetul Timis. Vor fi afectati consumatori de pe numeroase strazi din Timisoara, fie ca vorbim despre zona centrala sau zone situate la periferia orasului, dar probleme vor fi si in multe alte localitati din judet.
Astfel, luni, 1 septembrie, Enel va intrerupe alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Timisoara: pe strada Marasesti, pe bulevardul Republicii si in Piata Victoriei, intre orele 8-16, precum si pe Splaiul Tudor Vladimirescu si strazile Caraiman si Gheorghe Doja intre 9-12.
De asemenea, intre orele 8-16 mai sunt anuntate intreruperi in localitatea Manastire, iar satul Sangeorge, tot din comuna Birda, va ramane in totalitate fara curent.
Probleme in alimentarea cu energie electrica vor fi, luni, intre orele 9-15, si in municipiul Lugoj, pe strada Cotul Mic – blocurile nr. 10-14, 18, 19, 21-23. De altfel, la Lugoj, Enel a planificat intreruperi de curent in fiecare zi, de luni pana vineri, in zona respectiva.
Marti, 2 septembrie, vor avea din nou de suferit consumatorii de pe mai multe strazi din Timisoara: cei de pe bulevardul Take Ionescu nr. 63 si strazile Transilvania (partial), Vulturilor (p.) si Prahova (p.) nu vor dispune de energie electrica intre orele 8-16, iar cei de pe strazile Remus (p.), Caraiman (p.), Tudor Vladimirescu (p.), Brasov (p.) si Gheorghe Doja (p) intre orele 9-12.
Tot marti, in intervalul 8-16, Enel a programat intreruperi si in localitatea Gataia (partial), in zona Spitalului de Psihiatrie, iar intre 8-18 in orasul Buzias (cartier blocuri MAN, str. Florilor).
Miercuri, 3 septembrie, intre orele 9-12 vor ramane fara curent locuitorii de pe strazile Romulus, Remus, Virgil Madgearu, Eugen Barbu si Pescarilor din Timisoara, intre orele 9-15 se va opri alimentarea cu energie electrica, partial, in comunele Carpinis si Cenei, intre 9-19 la Balint si Bodo, iar intre 8-15 va fi afectata in totalitate localitatea Sarbova si partial localitatile Banloc si Deta.
Joi, 4 septembrie, Enel anunta din nou intreruperi pe numeroase strazi din Timisoara: Dambovita (p.), Citadelei (p) si Aleea Muzicii, intre orele 9-12, Calea Buziasului, Cheveresului, Spatarul Milescu, Olarilor, Grigore Antipa, Traian Simu, Nicolae D. Cocea, Humulesti, Iuliu Podlipny, Pavel Stoica, Dimitrie Dinicu, Nicolae Stoica, Neajlov, Luta Iovita, Legumiculturii, Matei Millo, Emil Racovita, Euripide si Anina, intre 9-15.
De asemenea, tot joi, cu incepere de la ora 9, vor ramane fara curent consumatorii de pe mai multe strazi din comuna Giroc – Ficusului, Ecoului, Jupiter, Saturn, Neptun, Calea Urseni, unii pana la ora 15, altii pana la ora 19.
Intre orele 9-19 sunt totodata planificate intreruperi in localitatile Victor Vlad Delamarina si Sanovita, iar intre 8-18 din nou in Buzias (str. Florilor, zona blocurilor MAN), scrie tion.ro.
Vineri, 5 septembrie, intre orele 9-16, sunt programate intreruperi in alimentarea cu energie electrica, partial, pe strazile Chisodei si Calea Sagului din Timisoara, intre 9-12 pe bulevardul Dambovita, strada Dreptatea si Aleea Muzicii din Timisoara, intre 9-19 in comuna Stiuca, intre 8-17 la Hodos (in totalitate), iar intre 8-15 la Liebling (p.), Giulvaz (in totalitate), Cebza (in totalitate) si Ciacova (p.).
Durata anuntata a intreruperii este orientativa, variaza in functie de starea instalatiei retrase din exploatare, precizeaza reprezentantii Enel.

judetul timis municipiul lugoj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0821 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030297 (s)