News Flash:

Timisorenii din nordul orasului raman fara apa calda timp de cinci zile. Vezi care sunt zonele vizate

30 August 2014
959 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisorenii care locuiesc in jumatatea de nord a municipiului si sunt racordati la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice vor ramane fara apa calda, timp de cinci zile, au anuntat reprezentantii Colterm.
Astfel, intre 1 si 5 septembrie se va face revizia anuala in partea de nord a Timisoarei, au anuntat reprezentantii Colterm. Aceasta este necesara pentru pregatirea sezonului de furnizare a agentului termic 2014-2015, au mai precizat acestia, scrie Tion.ro.
Vor ramane fara apa calda in acest interval locuitorii din zonele Circumvalatiunii, Aradului (Est si Vest), Torontal, Matei Basarab, Bucovina, I. I. dela Brad, Lipovei, partial cei din Cetate, Take Ionescu, Tipografilor, Calea Lugojului, Simion Barnutiu si Detunata.
„Personalul Colterm va interveni pentru remedierea defectiunilor constatate in urma probelor de presiune, reluarea furnizarii apei calde se va face in avans fata de data limita anuntata, in functie de finalizarea reviziilor. De asemenea, va informam ca la reluarea furnizarii apei calde de consum este posibil ca turbiditatea apei sa aiba valori crescute fata de cele normale, pentru o scurta perioada de timp”, au mai precizat cei de la Colterm.

reprezentantii colterm
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1086 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033677 (s)