News Flash:

Linia de cale ferata Caransebes-Timisoara-Arad va fi modernizata

31 August 2014
978 Vizualizari | 0 Comentarii
Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA organizeaza licitatie pentru realizarea studiului de fezabilitate privind modernizarea liniei feroviare Caransebes - Timisoara - Arad, valoarea estimata a contractului, fara TVA, depasind 13 milioane de lei, potrivit unui anunt al societatii, postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP). 
Potrivit anuntului de participare, obiectivul studiului de fezabilitate este acela de a evalua caracteristicile tehnice si operationale ale liniei de cale ferata existenta, precum si programele nationale pentru dezvoltarea acesteia, dar si acela de a 'sugera intentiile necesare', in scopul modernizarii tronsonului de cale ferata Caransebes - Timisoara - Arad, parte a Axei 22, conform cerintelor europene, la o linie de cale ferata dubla, electrificata, de 25 kV, controlata de un sistem ERTMS (ETCS nivel 2 + GSM-R), care permite viteze cuprinse intre 120 kilometri/ora si 160 kilometri/ora, in conformitate cu Standardele Tehnice de Interoperabilitate (STI) si cu previziunile cererii de trafic de calatori si de marfa, national si international. 
In cadrul studiului de fezabilitate vor fi dezvoltate cel putin doua variante de traseu, in vederea modernizarii Axei feroviare 22, precizeaza CFR SA, in anuntul postat pe SEAP. 
Contractul, al carui valoare estimata se ridica la 13,023 milioane de lei, fara TVA, intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice. 
Durata contractului este de 15 luni, incepand de la data atribuirii acestuia. 
Contractul va fi finantat prin Programul TEN-T de catre Comisia Europeana si bugetul de stat - in proportie de 50% fiecare. 
Tipul procedurii va fi licitatie deschisa, iar criteriul de atribuire pretul cel mai scazut. 
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 13 octombrie, ora 12,00, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare 14 octombrie, ora 10,00. 
Deschiderea ofertelor va avea loc pe 14 octombrie, ora 12,00. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0964 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030522 (s)