News Flash:

Zodiile care vor avea mari cumpene in perioada urmatoare

29 Octombrie 2017
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
Horoscop Minerva 16 22 octombrie 2016 1024x725
Nu exista doar lapte si miere in viata si oamenii sunt nevoiti sa infrunte si situatii mai dificile care ii ajuta sa se maturizeze. Exista persoane care sunt mai norocoase decat celelalte si care trec mai repede peste obstacolele din viata.

Totusi, exista si persoane care au un ghinion fantastic si care nu au la fel de mult noroc pe nici un plan. Astrele ne dezvaluie care sunt zodiile care vor trece prin momente grele in perioada urmatoare. Vezi daca te afli printre ele si vezi ce poti face pentru a le preveni.

SAGETATOR:

Chiar daca in ultima perioada acestor nativi le-a mers cat se poate de bine, in perioada ce urmeaza lucrurile nu vor sta la fel. Va veni o perioada in care sagetatorii vor fi nevoiti sa clarifice anumite lucruri din viata lor.

Prietenii si membri familiei vor avea sa le faca o serie de reprosuri la care nici nu se asteptau. Acesti nativi trebuie sa se gandeasca foarte bine ce vor sa faca pe plan profesional pentru ca trebuie sa ia curand o decizie foarte importanta.

Trebuie sa fie rationali si cu picioarele pe pamant pentru ca aceasta decizie le poate afecta viitorul si cariera care se afla abia la inceput.

RAC:

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal trebuie sa se hotarasca ce vor face in continuare pe plan sentimental. Au cateva probleme la acest capitol pe care ar trebui sa le clarifice cat mai repede.

In caz contrar, se vor simti din nu singuri si nestingheriti si acest lucru ii vor afecta pe celelalte planuri. Ar trebui sa deschida ochii si sa isi dea seama ca nu o persoana le poate aduce fericirea, ci si-o pot construi singuri.

LEU:

Leii se vor afla in dificultate la locul de munca si vor avea mai multe divergente cu persoanele din jurul lor. Vor exista tensiuni si ar trebui rezolvate cat mai repede pentru ca nu vor putea lucra in aceste conditii.

Din cauza acestor divergente, nativi nascuti sub acest semn zodiacal pot intra in depresii din care le va fi greu sa ma iasa. Este mai bine sa taie raul de la radacina decat sa traiasca in iluzie.

CAPRICORN:

Acest semn zodiacal va avea mult de suferit din punct de vedere sentimental. Se vor confrunta cu situatii limita si se vor simti pusi la zid de cele mai multe ori.

Iti vor aduce aminte de o iubire mai veche care le-a cauzat o durere profunda. Desi au incerca de nenumarate ori sa se vindece, nu au reusit si acest lucru se vede acum. Trebuie sa fie puternici!

norocoase sagetator rac leu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005409 (s)