News Flash:

Ziua Nationala a Economistului, sarbatorita la Resita

25 Noiembrie 2016
999 Vizualizari | 0 Comentarii
buget
Ziua Nationala a Economistului, care se sarbatoreste in fiecare an pe 23 noiembrie, a fost marcata, miercuri, la Resita, la Universitatea ''Eftimie Murgu'', unde au fost organizate mai multe evenimente. 
''In cadrul manifestarii, s-au derulat noua ateliere de networking, ale caror acronime simbolizeaza atributele unui economist: Evoluam, Colaboram Organizam, Negociem, Optimizam, Motivam, Inovam, Studiem, Transmitem. Acestea au cuprins ateliere de dezvoltare personala, de lucru in echipa, management si leadership, tehnici de negociere, marketing, de analiza economica, managementul timpului si conflictelor, atelier de identificare profil economist, management resurse umane, de creativitate si antreprenoriat, identificare stil si nevoi de invatare continua si atelier profil si tehnici de comunicare'', a declarat conf. univ. dr. Mirela Minica, organizator al manifestarii. 
La ateliere au participat elevi si cadre didactice de la Colegiul Economic al Banatului Montan, Colegiul National ''Traian Lalescu'', Colegiul National ''Traian Vuia'', Colegiul National ''Mircea Eliade'', Colegiul National ''Diaconovici-Tietz'', din Resita, Liceul Tehnologic Berzovia, dar si studenti, absolventi si cadre didactice universitare, de la Facultatea de Stiinte Economice din universitatea resiteana. 
In Sala Multimedia au avut loc alegeri pentru structurile de conducere ale Asociatiei Generale a Economistilor din Romania, filiala Caras Severin, iar de la ora 17,30, in Aula Magna va avea loc intalnirea absolventilor programelor de studii cu profil economic, ce va reuni fosti si actuali studenti, cadre didactice si specialisti in domeniu. Sarbatorirea acestei profesii se incheie cu actiunea intitulata ''Economist Party'', incepand cu ora 19,00. 
Manifestarea a fost organizata de Universitatea ''Eftimie Murgu'' din Resita, in colaborare cu Asociatia Generala a Economistilor din Romania, filiala Caras-Severin, pentru promovarea unei mai largi deschideri spre comunitatea educationala si mediul de business. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006675 (s)