News Flash:

Zilele Portilor Deschise la Universitatea Politehnica Timisoara: doua zile de descoperire a campusului si universitatii

12 Mai 2022
360 Vizualizari | 0 Comentarii
UPT

 

In perioada 12 - 13 mai Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza Zilele Portilor Deschise. Elevii si cadrele didactice sunt invitati sa descopere laboratoarelor facultatilor, experimentele care se pot face aici, si sa viziteze intregul campus al UPT.
 
 
Sunt asteptati la cele doua zile de eveniment grupuri de la mai multe unitati de invatamant, de unde vin anual studenti la Timisoara. Acestia vor putea vizita mai multe laboratoare: Data Center, Internet of Things, Inteligenta Artificiala, Tehnologii electrochimice, Surse de energie, Cristalografie, Geotehnica, Televiziune, Automatizari, Automate programabile, Fabricatie aditiva, Analiza miscarii corpului uman, Investigatii ecologice, Masurari 3D, Materiale si structuri inteligente, Roboti, Proiectare si imprimare 3D, Traducere si interpretare.

De asemenea, se vor putea vizita bazele sportive ale Universitatii Politehnica Timisoara, Biblioteca UPT sau laboratorul interactiv de fizica Experimentarium, din Parcul Rozelor, unde se pot sustine peste 300 de experimente interesante, conform reprezentantilor universitatii Politehnica Timisoara.

Zilele Portilor Deschise se intersecteaza joi si cu evenimentul Zilele Carierei organizat de UPT. Dupa doi ani de online, traditionalul targ de oferte de cariera pentru studenti, masteranzi si absolventi va fi organizat in perioada 11 – 12 mai. Cantina Studenteasca a Universitatii Politehnica Timisoara va gazdui evenimentul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006474 (s)