News Flash:

Zeci de perchezitii in Timis, Caras-Severin, Hunedoara si in alte judete la persoane banuite de contrabanda si fals

23 Martie 2017
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii politie2
Politistii din judetul Timis efectueaza, miercuri dimineata, 48 de perchezitii domiciliare, in 15 judete, la persoane suspectate de contabanda si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Unul dintre suspecti, un barbat de 29 de ani, ar fi vandut pe internet, incepand cu anul 2015, 105 kilograme de tutun nemarcat si fara a achita accizele.
Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Timis si cei de la Politia municipiului Lugoj, in baza autorizatiilor emise de Judecatoria Lugoj, efectueaza, la ora transmiterii acestei stiri, 48 de perchezitii pe raza a 15 judete, potrivit unui comunicat al Politiei Timis.
”Sunt vizate persoane banuite de detinere in afara antrepozitului fiscal si comercializarea produselor accizabile, fara a fi marcate, peste limita de 1 kilogram de tutun de fumat, contrabanda si fals in inscrisuri sub semnatura privata”, se arara in comunicat.
Anchetatorii au informatii ca, incepand cu anul 2015, un barbat de 29 de ani, din comuna Costeiu, sprijinit de alte persoane, ar fi vandut pe internet, pe teritoriul Romaniei, 105 kilograme de tutun, ”fara ca produsul sa fie supus marcarii si fara a se achita accizele aferente acestor operatiuni”.
In urma investigatiilor, politistii au stabilit ca mai multe persoane ar fi cumparat, in repetate randuri, tutun prelucrat de cel in cauza, incalcand dispozitiile legale.
”Totodata, s-a stabilit ca barbatul, sprijinit de alte persoane, ar fi falsificat polite de asigurari pentru autovehicule inmatriculate in alte state, permise de conducere, documente de proprietate pentru vehicule si diplome de calificare in campul muncii”, se mai arata in comunicat.
Politistii vor pune in aplicare trei mandate de aducere, persoanele depistate urmand sa fie audiate la sediul Politiei Municipiului Lugoj.
La actiune participa luptatori de la Serviciul pentru Actiuni Speciale Timis si politisti ai inspectoratelor judetene Caras-Severin, Hunedoara, Cluj, Iasi, Tulcea, Mehedinti, Dambovita, Covasna, Harghita, Mures, Prahova, Alba, Brasov si Gorj. News.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004529 (s)