News Flash:

TRAGEDIE CUMPLITA intr-o familie din Arad! Un copil de 8 ani a murit in timp ce se juca cu fratele sau mai mare. Micutul s-a lovit cu capul de un bolovan si nu a mai putut fi salvat

22 Martie 2017
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
doliu3 1
Joaca unui baietel de opt ani s-a sfarsit tragic, el lovindu-se la cap de un bolovan dupa o cadere de la sase metri.
Nefericitul accident a avut loc luni seara, pe dealul Cetatii Soimos. La poale locuieste o familie cu trei copii, de 8, 12 si 14 ani. Cei doi frati mai mici au iesit la joaca, parintii fiind ocupati cu treburi gospodaresti. Cum nu au trotuar la strada, fiind direct drumul, au iesit in spatele casei, pe deal. Cei doi s-au alergat mai mult timp, iar la un moment dat baietelul de opt ani s-a dezechilibrat si a cazut de la o inaltime de sase metri, lovindu-se la cap de un bolovan. Fratele sau a strigat dupa ajutor, iar tatal l-a dus pe brate in casa pana la sosirea unei ambulante din Lipova, in care se afla si un medic, si a unui echipaj SMURD.
„La sosirea echipajului nostru, copilul de opt ani era in stop cardio-respirator, produs pe fondul unui traumatism cranian. Pacientul prezenta o plaga occipitala cu hemoragie masiva, iar echipajul a incercat sa-l resusciteze mai mult de o ora, ulterior fiind declarat decedat”, a declarat dr. Mircea Merea, director medical al Serviciului de Ambulanta Judetean Arad, scrie aradon.ro.
Politistii aradeni au inceput o ancheta, pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul.

tragic bolovan smurd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010114 (s)